Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-04-08 17:58 ___Samy___ as.com
Pogba közelebb áll a Real Madridhoz, mint a Juventushoz Átigazolási hírek

Paul Pogba inkább igazolna a Real Madridhoz, minthogy visszatérjen a Juventushoz vagy szerződést hosszabbítson a Manchester Uniteddel.

„Pogba előnyben fogja részesíteni a Real Madridot.” Ezt szűrhetjük le a francia világbajnok játékos bizalmi köréből, hiszen már évek óta pedzegetik ezt a házasságot.

A Real Madrid edzője, Zinedine Zidane nagy rajongója a középpályásnak, és tavaly nyáron nagyon szerette volna őt a csapatában tudni. Azonban a Manchester United nem volt hajlandó engedni az árból, így nem jött létre az üzlet. A dolgok állása szerint Pogba nem szeretné megújítani a jelenlegi szerződését Manchesterben, ami 2021-ig szól, és a Real Madrid megkeresését fogja előnyben részesíteni a Juventussal szemben. Ha a Manchester Unitednek idén nyáron nem sikerül meghosszabbítani a szerződését, akkor az eladása mellett fognak dönteni.

Egy másik tényező, ami a Real Madrid javát szolgálja, az a koronavírus. A világjárvány megjelenése előtt az angolok már rábólintottak volna egy 115 millió eurós ajánlatra, ez az összeg azonban mára már biztosan kevesebb, a koronavírus, illetve a játékos azóta bekövetkezett bokasérülése miatt.

Aztán még ott van Pogba ügynöke, Mino Raiola, akinek a kapcsolata a Real Madrid vezetőségével jobb lett az Areola-biznisz óta. A klub elnöke, Florentino Perez és közte továbbra is feszültség van jelen, de a klub második emberével, José Ángel Sánchezzel a kapcsolata már jelentősen jobb.

Jelenleg minden érdekelt fél tisztában van azzal, hogy az átigazolási piac a járvány miatt tartózkodóvá vált, de a Pogba üzlet úgy néz ki, hogy lassan „beindul”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend