Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-06-03 18:15 e.gergo realmadrid.com
Benzema: „Mindent bele fogunk adni az Éibar elleni meccsen” Nyilatkozatok

Karim Benzema a Realmadrid TV-nek adott interjút, melyben a francia csatár kihangsúlyozta, hogy mennyire várja már a bajnokság visszatérését.

Az Éibar elleni meccs
„Alig várjuk, hogy játszhassunk és újra meccseket nyerhessünk. Az első meccs nagyon fontos lesz számunkra, hazai pályán játszunk az Éibar ellen. Minden tőlünk telhetőt bele fogunk majd adni”.

Minden meccset nyerni kell
„Más lesz zárt kapuk mögött játszani, mert mindig szükségünk van a szurkolóinkra, hogy támogassanak minket. De remélem mindenki szorít majd nekünk a TV képernyője előtt. Tudjuk, hogy minden meccset meg kell nyernünk, ez létfontosságú számunkra és a klub számára is. Mindent bele fogunk adni azért, hogy ez a terv meg is valósuljon”.

Újra együtt a csapat
„Zidane azt szeretné, ha mindenki élvezné a játékot. Ezen a héten megint kicsit többet dolgoztunk a labdával, a múlt heti munkánk inkább az erőnlétre épült. Nagyszerű újra együtt lenni mindenkivel és a labdával, mert otthon egyedül nehéz ilyen gyakorlatokat végezni. Otthon inkább az edzőteremé és az erőnlété volt a főszerep”.

Jó érzések
„Nem könnyű két hónapot úgy eltölteni, hogy labdába sem tudsz érni. Jó formában vagyunk, és most már együtt dolgozunk. Ma játszottunk egy meccset is, és mindannyian jól éreztük magunkat. Egyre közeledünk a bajnokság visszatéréséhez”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend