Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-07-03 08:35 e.gergo realmadrid.com
Hivatalosan is bejegyezték a Real Madrid női labdarúgócsapatát! Egyéb hírekNői szakosztály

Arról már tavaly ilyenkor tudtunk, hogy a Real Madrid megegyezett a CD Tacón egyesületével az egybeolvadásról, most azonban hivatalos is lett: 2020/21-től indul a Real Madrid női labdarúgó csapata!

A két klub egyesülését 2019. júniusában jelentették be, akkor a klub a közleményében kitért arra is, hogy a két klub 2020. július elsejei hatállyal olvad majd össze a női szakosztály tekintetében. A CD Tacón bekebelezése immár hivatalos lett, a spanyol labdarúgó szövetség minden szükséges dokumentumot megkapott és elfogadott, így a 2020/2021-es idényt a csapat már a Real Madrid zászlaja alatt kezdheti meg.

Ha a feltöltő ezt elérhetővé tette, a HD felbontásért kattints a videó beállításaira.

A CD Tacón nem csak felnőtt csapattal rendelkezik, komplett utánpótlásrendszer is van a klub mögött, a Real Madriddal való egyesülés után a felnőtt csapaton kívül egy U16-os és egy U19-es szakosztálya is lesz majd a női labdarúgásnak.

A Real Madrid női labdarúgócsapatának hazai mérkőzései a Real Madrid valdebebasi központjában kerülnek majd megrendezésre, és természetesen az edzések is itt zajlanak majd.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend