Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-07-09 15:37 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Engem is fáraszt, hogy mindig ugyanazokat a dolgokat ismételgetem” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 35. forduló 2020 JÚL 10 (péntek) 22:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 2-0

A spanyol bajnokság 35. játéknapján a Real Madrid a 16. helyezett Alavést fogadja majd a Di Stéfano stadionban. Az összecsapás előtt Zidane megtartotta ilyenkor szokásos sajtótájékoztatóját.

Az Alavés
„Egyik mérkőzés sem egyszerű, és ismerjük a holnapi ellenfelünk helyzetét is. Felkészültünk a holnapi meccsre, igyekszünk folytatni az eddigi munkát. Holnap nagyon nehéz mérkőzésünk lesz az Alavés ellen, de izgatottan várjuk már, hogy játsszunk”.

A bajnokság hajrája
„Nem nyertünk még semmit. Négy meccsünk van hátra, most egy újabb döntő vár ránk. Sajnálom, hogy mindig ugyanazokat a dolgokat ismételgetem a sajtótájékoztatókon, és fáraszt engem is. De attól még igaz minden: nem nyertünk még semmit, és folytatni akarjuk az eddigi munkát. Holnap is nehéz dolgunk lesz. Nem fogunk arról beszélni, hogy mi történhet majd később… Holnap meccsünk van, nagyon kemény lesz, és döntőként tekintünk rá. Négy mérkőzés vár ránk, és ez motivál minket is”.

Varane
„Nem szeretek kockáztatni, mikor egy játékossal nincs rendben valami, jobb szeretem pihentetni két-három napig, amíg száz százalékos állapotba nem kerül. Varane teljesen felépült, és velünk lesz”.

Naptár
„Nincsen választásunk, nem mi alakítjuk a versenynaptárat. Négy őrült meccsünk lesz. Szeretnénk jól befejezni a szezont, most pedig csak a holnapi meccsre összpontosítunk. A többit majd meglátjuk. A naptár ütemezésén nem tudunk változtatni, le kell játszanunk minden meccset”.

Hazard
„Nem visszaesésről van szó, csak kellemetlenül érezte magát. Újra normálisan edz a többiekkel. Remélem, hogy velünk lesz a következő négy bajnokin, aztán pedig a Bajnokok Ligájában is. Szeretne ő is velünk lenni, és nincs benne félelem a pályán. Persze zavarja őt is a helyzet. Olyan emberekkel dolgozok együtt itt, akik sokkal jobban értenek ehhez, mint én, én pedig tőlük kapom az információkat. Hazard teljesen rendben van. Néha érez egy kis kellemetlenséget, de meccsek vagy egy-egy intenzív edzés után ez teljesen normális, és nem jelent gondot. Szeretne segíteni a csapatnak, holnap pedig velünk lesz”.

Asensio
„Asensio rendben van, de sokáig volt sérült, és lassan kell haladnunk vele. Rendszeresen edz. Két-három naponta játszunk meccset, és minden játékosra figyelnünk kell, akinek hosszabb sérülése volt. Erőnlétileg rendben van amúgy, és jól érzi magát”.

Jovic karanténban
„Remélem mihamarabb visszatérhet közénk. Nem boldog a történések és a sérülése miatt. Egy sok gólt szerző csatárról van szó, aki tényleg nem játszott sokat, de még nagyon fiatal és számítani fogunk rá jövőre. Idén sok apróbb dolog megakadályozta őt abban, hogy rendesen velünk lehessen, de továbbra is egy jó focistáról beszélünk”.

Vinicius Jr. koronavírus tesztje
„Az orvos tájékoztatott engem, hogy nem sikerült rendesen elvégezni az első tesztet, ezért ma délután meg kell ismételni, hogy eredményeket tudjunk. Nem pozitív volt a tesz, hanem nem sikerült rendesen. Néha előfordulnak hibák, amikor az eredmény se nem negatív, sem pedig pozitív. Ilyesmi előfordulhat”.

Védelem Carvajal és Ramos eltiltásával, Marcelo és Nacho sérülésével
„Marcelonak volt egy kisebb sérülése, tényleg nagyon apró dolog, de emiatt nem edzett ma velünk. Meglátjuk, hogyan alakul majd a helyzet. Elég tiszta a kép a fejemben, hogy ki fog játszani holnap, de nem fogom most elmondani”.

James
„Tudjátok, hogy mi történt, beszéltem már róla, és nincs hozzáfűznivalóm. Hogy épp mi történik, vagy hogy milyen mondandónk van egymás felé, az köztünk marad. Látni fogjátok majd a keretet, nem szeretek ilyesmiről beszélni. A játékosok azért vannak itt, hogy dolgozzanak és beleadjanak minden tőlük telhetőt”.

Szerződéshosszabbítások, igazolások
„Nagyon jó a kérdés, hogy beszéltünk-e már ezekről a klubbal, de úgy érzem, hogy nem beszélhetek olyan dolgokról a sajtónak, amik lehetőség szintjén felmerültek, vagy amikről házon belül beszélgetünk úgy általában. A szerződések meghosszabbítása a klubra és a játékosokra tartozik, és a falakon belül is maradnak ezek a megbeszélések”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend