Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-07-11 09:52 e.gergo realmadrid.com
Varane: „Három döntő vár még ránk, mindent bele fogunk adni a bajnoki címért” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 35. forduló 2020 JÚL 10 (péntek) 22:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 2-0

Az Alavés elleni hazai győzelem után Raphael Varane és Lucas Vázquez is nyilatkoztak, és értékelték az esti mérkőzést.

Raphal Varane

„Tetszik nekünk ez a jó széria, amiben a csapat most van. Folytatni fogjuk, továbbra is keményen dolgozunk, és csak a célunkra összpontosítunk. Három döntő vár még ránk, és mindent bele fogunk adni azért, hogy megnyerjük a spanyol bajnokságot. Fontos volt, hogy folytatni tudjuk a győzelmi szériát, és mindig magabiztossággal tölt el minket, ha kapott gól nélkül tudunk zárni. Igazi csapatmunka volt”.

Mindenkire szükség van
„Sok meccsünk van, amiken szükségünk van az egész csapatra. Mindenki összpontosít, és pontosan tudjuk, hogy mit kell csinálnunk. Folytatni fogjuk az eddigi munkát, nagyon pozitív amit eddig csináltunk és mindent bele fogunk adni a hátralévő három meccsen is”.

Keret
„Jó és erős keretünk van, tele tehetséges játékosokkal. Ahogyan az edző mindig is mondja, mindenkire szükségünk lesz. Az edző bízik a játékosokban, és mindenki egy irányba evez a hajóban, hogy erős egységet tudjunk alkotni. Nem a mai volt a legjobb teljesítményünk, de előre kell néznünk”.

Támadók
„Amilyen támadóink vannak, mindig lesznek gólhelyzeteink. Bízunk bennük, és velük karöltve dolgozunk azon is a pályán, hogy ne kapjunk gólokat”.

Videóbíró
„Nem érdekel minket, hogy a klubon kívül ki mit beszél a videóbíróról. Arra összpontosítunk, hogy minden tőlünk telhetőt beleadjunk a pályán, és meccseket nyerjünk. Csak azt tudjuk befolyásolni, hogy milyen erőfeszítéseket teszünk a pályán, és hogy milyen a hozzáállásunk”.

Lucas Vázquez

„Jó érzésekkel megyünk haza most a meccs után, úgy gondolom, hogy jó munkát végeztünk. Fontos mérkőzés volt ez számunkra, hogy továbbra is versenyben lehessünk a bajnoki címért, és boldog vagyok a győzelem miatt. Elégedett vagyok, hogy játszhattam és segíthettem a csapatnak. Kommunikáltunk egymással a pályán az egész meccsen át, és ez megkönnyíttette a dolgokat”.

Ismét kapott gól nélkül
„Nagyszerű érzés, az egész csapat odateszi magát, és együtt védekezünk, együtt támadunk. Azért lett miénk a három pont, amiért ilyen jól dolgozik az egész csapat, együtt. Izgalommal tölt el minket, és éhesek vagyunk a sikerre minden meccs előtt”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend