Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-07-30 16:23 ___Samy___ managingmadrid.com
Sajtóhír: Lunin lesz a második számú kapus Átigazolási hírek

Az AS szerint a Real Madrid második számú kapusa a 2020/21-es idényben Andriy Lunin lesz. Az ukrán hálóőrre már 2019-ben is ez a szerep hárult volna, ha nem hagyja el előbb a csapatot, mint Keylor Navas.

Lunin útja nem volt könnyű a 2018-as érkezése óta. A kapus szinte alig kapott játékidőt a Leganésben és a Valladolidban egyaránt. Emiatt a Real Madrid úgy döntött idény közben, hogy megszakítják a Valladoliddal való kölcsönszerződést és új csapatot keresnek neki. Ez a csapat az Oviedo lett, ahol az érkezése után szinte azonnal első számú kapussá vált. Ez idő alatt Lunin fantasztikus teljesítményt nyújtott, és ő volt az egyik fő oka annak, hogy az Oviedo bennmaradt a spanyol másodosztályban.

A fiatal kapus ezzel tehát megmutatta, hogy megérett a feladatra, és készen áll Courtois helyettesének lenni. Így valószínűleg megkapja a kupameccseket, ahol ismét bizonyíthatja rátermettségét. Belga kollégáját kiszorítani a kapuból borzasztó nehéz feladat lesz, főleg az elmúlt idényben látottak alapján, de Lunin még mindig csak 21 esztendős, és türelmesnek kell lennie.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend