Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-08-06 21:25 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Egy újabb döntő vár ránk” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Nyolcaddöntő 2020 AUG 07 (péntek) 21:00 Etihad Stadium 2-1

Zinedine Zidane ma már az Etihad stadionból jelentkezett be, a csapat holnap esti mérkőzése előtt tartott sajtótájékoztatót a francia mester.

„Jó formában vagyunk, rendesen felkészültünk erre a meccsre. Tudjuk, hogy az első meccs eredménye miatt hátrányból indulunk, de összpontosítunk a feladatra, és a holnapi meccs egy újabb döntő lesz számunkra. Igyekszünk majd remekül játszani”.

„Nem tudom, mi fog történni. Csak annyit tudok mondani, hogy jó focit fogunk látni, két nagyon jó csapat lesz a pályán. Felkészültek vagyunk, ezt tekintjük a következő döntőnknek a négy hátralévő fináléból. Szeretnénk eljutni egészen a torna végéig”.

Kihívás
„Hátrányból indulunk holnap, és ezt tudjuk mi is. Egy újabb meccs lesz, a párharcnak pedig csak akkor lesz vége, ha elhangzik a végső hármas sípszó. Tisztában vagyunk a helyzettel, és tudjuk, hogy mit kell tennünk a pályán ahhoz, hogy jó teljesítményt nyújthassunk. Fantasztikus meccset fogunk látni”.

Hazard
„Érzett egy kis kellemetlenséget a bajnokság vége felé, de sokkal jobban van már, rengeteg időnk volt felkészülni a holnapi meccsre. Jól érzi magát ő is, és magabiztos. Mikor lesérült szezon közben, kicsit nehezen tudott felépülni belőle, és két-három naponta meccsünk volt. Most jól érzi magát, és nem kell sérülten pályára lépnie, és remélem ez így is marad”.

Varane: „Az ilyen meccsek az apró részleteken dőlnek el”

„Meglátjuk majd, hogy mit csinálunk holnap. Ezek a dolgok az edző és a játékosok között vannak. Az a fontos, hogy mindenki jó formában van. Tíz napunk volt felkészülni a mérkőzésre, és nem fontos most, hogy az emberek miket mondanak Hazardról”.

Marcelo
„Száz százalékos, csak úgy, mint a többiek. Mindannyian készen állunk, és arra lesz szükségünk, hogy mindenki odategye magát. Összpontosítunk a feladatra, és csak a holnapi meccsre gondolunk”.

Bale
„Tiszteljük egymást, mint játékos az edzőt és fordítva. Jobb szerette volna, ha nem játszik, a többi csak ránk tartozik, ez személyes beszélgetés volt köztünk. Nem okozott nekem csalódást. Korábban is elmagyaráztam már, hogy mi történt, én pedig tisztelem őt, ahogyan a többi játékosomat is. Az öltözőben marad, ami egy edző és a játékosok között történik”.

„Bale a Real Madrid játékosa, én pedig tiszteletben tartom ezt. Nem szeretett volna játszani most, én pedig csak ennyit tudok mondani nektek. Azért vagyunk most itt, hogy felkészüljünk a holnapi mérkőzésre”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend