Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-08-08 11:32 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Inkább arra összpontosítok, hogy mi ment jól” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Nyolcaddöntő 2020 AUG 07 (péntek) 21:00 Etihad Stadium 2-1

„Nem lehetünk boldogok, hiszen elvesztettük a meccset, és nem sikerült továbbjutnunk, de büszkének kell lennünk arra, amit a szezon folyamán elértünk” – kezdte meccs utáni értékelését Zidane a lefújást követő sajtótájékoztatón.

Összességében kiváló szezon volt
„Ez a foci, elvesztettünk két meccset egy erős ellenféllel szemben, és ezt el kell fogadnunk. Megvoltak a helyzeteink, és ott hiányzott belőlünk valami, különösen a második félidőben, amikor már jobban játszottunk. A szezonban elvégzett munkánk 95 százaléka kiváló volt, most pedig el kell fogadnunk, hogy a mai este úgy alakult, ahogy”.

Büszkék lehetünk a csapatra
„Nagyon büszkének kell lennünk a csapatra és arra, amit elértünk. Kiváló szezonunk volt. A játékosok sem boldogak ma, mert mindig nyerni akarnak ők is. Büszkének kell lennünk rájuk mindazért, amit elértek, mert az a legfontosabb, hogy mindent beleadjanak a pályán. Az ellenfélnek is voltak ma helyzetei, és jól teljesítettek”.

Mindent beleadni
„Nem örülhetünk, amikor veszítünk. Nagyon jó szezonunk volt. Az a fontos mindig, hogy mindent beleadj a pályán, mi pedig ezt is tettük ma. Meglátjuk, hogy a következő szezonban meddig jutunk majd ebben a tornában. Most el kell varrni az idei dolgokat, pihennünk kell, aztán meglátjuk”.

A meccs
„Ha veszítesz, az azért van, mert valami hiányzik. A párharc két meccsből állt, és volt ma lehetőségünk arra, hogy megfordítsuk az eredményt. A második félidőben döntetlennél ott volt a gólhelyzetünk, de nem sikerült belőnünk. Nem fogunk kifogásokat keresni, mert nincs is kifogás. Gratulálnunk kell az ellenfélnek. Én megköszöntem minden játékosnak az egész éves munkáját”.

„Beszélgettünk a meccs után. Egy ilyen meccs után nem örülhetünk. Nem akartam azon rágódni, hogy mit csináltunk rosszul, inkább arra összpontosítok, hogy mi ment jól. Rosszul végződött a meccs, de el kell fogadnunk a vereséget, mert mindkét meccset elveszítettük egy jó ellenféllel szemben. Viszont megmutattuk a pályán, hogy mindent bele akarunk adni és nyerni akarunk. Ma nem jött ez össze”.

Hazard
„Jól van, lejátszotta ő is a meccsét. Mindenkinek lehet véleménye, de Hazard erőnlétileg rendben volt, és nem voltak fájdalmai vagy ilyesmi, és a nap végén ez a legfontosabb dolog”.

Cserék
„Mikor a csapatod vesztésre áll, mindig keresned kell a megoldást. Vinicius Jr. is játszhatott volna, ahogyan más is beállhatott volna. Én vagyok az edző, és ma más játékosokat választottam, ennyi az egész. Mindenkinek lehet véleménye, ez rendben is van. Én vagyok az edző, én döntök a cserékről, amikbe mindig bele tudtok kötni, ha szeretnétek. Cseréltünk ahogy cseréltünk, és nem sikerült elérnünk azt az eredményt, amit szerettünk volna. Nem szabad kifogásokat keresünk”.

Jövő
„Itt vagyok, én vagyok a Real Madrid edzője, ennyit tudok mondani. Ne is kérdezzetek többet erről. Most pihennünk kell, aztán visszatérünk és nagyszerű szezont akarunk lehozni”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend