Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-08-08 11:56 e.gergo realmadrid.com
Hazard: „Ha ebben a klubban játszol, mindent meg akarsz nyerni” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Nyolcaddöntő 2020 AUG 07 (péntek) 21:00 Etihad Stadium 2-1

A Manchester City elleni Bajnokok Ligája kiesést követően Eden Hazard és Rodrygo is értékelték röviden az estét, illetve a szezont.

Eden Hazard

„Szerintem jók voltunk az első félidőben, és többet érdemeltünk. Azt a focit játszottuk, amit akartunk, gólt lőttek és mi is gólt lőttünk. Ha ebben a klubban játszol, mindent meg akarsz nyerni, különösen a Bajnokok Ligáját”.

„A Manchester City olyan nyomást gyakorol az ellenfeleire, ami megnehezíti az életüket, ezért hibáztunk mi is, és ez a játék része. Kemény az egész. Sikeréhesebben fogunk visszatérni, mindent meg akarunk majd nyerni. Ezt is követeli meg tőlünk ez a klub”.

Rodrygo

„A Manchester City egy nagyszerű csapat. Nagyon nehéz itt játszani ellenük, de a végsőkig harcoltunk. Nagy kár, ami Rafával [Varane] történt, de ettől még nagyszerű játékos, aki sok okot adott az örömre is már. Ki tudtunk volna hozni többet is magunkból a meccs alatt, de sosem adtuk fel a próbálkozást. Az ilyesmi megtörténhet a fociban. A City nagyszerű teljesítményt nyújtott, és megérdemelten jut tovább”.

A szezon értékelése
„Tízes skálán kilencesre értékelném a szezont. Nem adhatok tízes értékelést, mert kiestünk a Bajnokok Ligájából. Nagyszerű szezonunk volt”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend