Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-09-04 10:08 ___Samy___ marca.com
Modric Messi lehetséges távozásáról: „Az élet ment tovább a Real Madridnál Cristiano nélkül” Nyilatkozatok

Luka Modric párhuzamot vont Cristiano Ronaldo távozása és Lionel Messi lehetséges átigazolása között.

A portugál támadó 2018-ban igazolt a Juventushoz egy csalódást keltő szezont követően; habár az utolsó idényében is Bajnokok Ligája győzelmet ünnepelhetett.

„Nagy veszteség lenne [Messi eligazolása], akárcsak Cristiano távozása. Azonban nem gondolhatsz mindig a múltra. Ilyen a futball. Ha ez megtörténik, hatalmas veszteséget jelent a bajnokság presztízsének, de előre kell tekintenünk. Más játékosok fognak sztárokká válni.”

„Mikor Cristiano elment, ugyanaz történt; a Real Madrid élete ment tovább nélküle, és ugyanez lesz a Barcelonával és a ligával is Messi nélkül.”

Majd szóba került a következő idény is, és Modric még több trófeát vár a 2020/21-es idényben.

„Nincs fiatal csapatunk, sokkal inkább tapasztalt. Vannak fiatal játékosaink, akik csak még jobbak lesznek. Nem tudom, hogy fogunk-e igazolni vagy minden marad így, de megfelelő minőséget képviselünk. Ezt megmutattuk a bajnokságban és tudjuk, hogy ismét képesek vagyunk rá.”

„A leállást követően motiváltan tértünk vissza. Hiányzott számunkra a futball, hiányoztak a győztes mérkőzések. Nagyon keményen dolgoztunk. Szerintem fizikálisan mi voltunk a legjobb csapat a ligában és ezért nyertünk meg.”

„Ez volt a második bajnoki címem, és még sokat szeretnék nyerni.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend