Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-09-23 09:43 ___Samy___ marca.com
Jonathan Barnett: „Reméljük Bale nem tér vissza” Nyilatkozatok

Gareth Bale ügynöke eléggé kiborult, hiszen szerinte a Real Madrid nem megfelelően bánt az ügyfelével.

A walesi támadó a napokban a Tottenham csapatához került kölcsönbe a következő idényre. Az átigazolás bejelentése után pedig Barnett az alábbiakat nyilatkozta a BBC Radio 4-nak.

„Remélhetőleg a téma fel sem merül [a visszatérése a Real Madridhoz]. Olyan sikeres lesz a Tottenhamnél, hogy maradni fog és innentől kezdve már egyszerű lesz a dolog. Remélem visszakapja a játék iránti szeretetét és úgy játszik majd, ahogy tud, de ez már csak rajta múlik.”

„Többet ért el, mint más brit futballista külföldön, szóval szerintem ez rendben van. Véleményem szerint nem bántak jól egy olyan játékossal, aki ennyi mindent tett egy nagyszerű klubért. Nehéz okot találni rá, de szerintem valaki, aki mindezt elérte 7 év alatt klubszinten, jobb bánásmódot érdemel. Nem akarok senkit sem okolni vagy belemenni a dologba. Szerintem, amit a szurkolók tettek szégyenletes, és a klub nem segített. Csak ennyire szeretnék belemenni.”

Aztán Barnettnek volt egy üzenete is a Real Madrid szurkolói felé:

„Amit Bale elért a Real Madriddal, azért nekik a padlót kellene csókolgatniuk.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend