Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-09-23 10:01 ___Samy___ marca.com
Nem lesz új érkező Átigazolási hírek

A Real Madrid vezetősége nem változtatja meg a klub átigazolási politikáját továbbra sem.

A Real Madrid a pénzmegtakarítás mellett döntött márciusban, ami mellett még most is kitartanak. Mindez azt jelenti, hogy Zidane nem kap új játékost, és abból kell főznie, ami jelenleg van.

Emiatt az átigazolási politika miatt történhetett meg az, hogy a koronavírus idején is 320 ezer eurós profitot tudott termelni a klub egy év alatt. Az idei eladásokból már 110 millió eurós bevételt könyvelhettek el, a vezetőség pedig egy további, 20%-os fizetéscsökkentést szeretne eszközölni.

A Real Madridnak a napokban felajánlották Edinson Cavani játékjogát, aki semmi esetben sem érkezhetne a csapathoz. Luka Jovic, Mariano Diaz vagy Borja Mayoral esetében is felröppentek a távozásról szóló hírek, de még az ő eligazolásukat követően sem szerződtetné a vezetőség Cavanit.

Florentino Perez minden más elé helyezi a klub stabilitását és úgy véli, hogy Zidane kerete már most is versenyképes.

A klub tehát nem fogja kockára tenni az anyagi stabilitást és nem fognak még az utolsó pillanatban sem igazolni játékost vagy játékosokat. Csupán csak a szurkolók visszatérése után gondolkoznak el új igazolásokon, ami januártól előbb nem lesz esedékes.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend