Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-09-27 08:46 e.gergo realmadrid.com
Ramos: „A mentalitásunk volt ma a legfontosabb tényező” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 3. forduló 2020 SZEP 26 (szombat) 21:00 Estadio Benito Villamarín 2-3

A Betis ellen aratott győzelem után a csapatkapitány Sergio Ramos, valamint a csapat első gólját szerző Fede Valverde is nyilatkoztak.

Sergio Ramos

„Nagyon jók voltunk az első tizenöt percben. Domináltuk a meccset az első gólig, ami önbizalmat adott nekünk, de a végén nagyon oda kellett tennünk magunkat a győzelemért. Ha folyamatosan odaadod a labdát egy olyan csapatnak, akik szeretik azt birtokolni, akkor bizony lesznek helyzeteik, és azt kockáztatod, hogy gólokat is fognak neked lőni. A mentalitásunk volt ma a legfontosabb tényező, sikerült gyorsan kiegyenlítenünk, és újra meccsben voltunk.”

„Ez egy lecke számunkra, amiből tanulnunk kell. Nem fogunk minden meccsen hátrányba kerülni, a múltkor például csak egy kis pontosság hiányzott. Sok helyzetünk és fantasztikus második félidőnk volt most. Domináltunk a pályán, és ez három fontos pontot ért nekünk.”

A klub pénzügyei
„Nem rajtunk múlnak a megszorítások. Tavaly is megtettük, kevesebb fizetést vettünk fel, hogy a klub többi dolgozója a teljes fizetését megkaphassa. Ezzel tudunk segíteni a klubnak. Szolidaritást mutatunk, ez a kötelességünk. Mikor segítség kell, mindig megtesszük, ami tőlünk telik.”

Zidane: „Három fontos pontot szereztünk egy nehéz helyszínen”

Kérdéses szituációk a meccsen
„Szeretném majd visszanézni ezeket, mert némelyiktől távol álltam, ezért nem tudom kommentálni. A büntetőnél nekem azt mondták, hogy egyértelmű volt, de most már mindegy is. Néha ezek a döntések segítenek, néha pedig ellened mennek, de ilyen a labdarúgás. A játékvezető azért van a pályán, hogy a lehető legjobb döntéseket hozza, és nem gondolom, hogy ha hibáznak is, az bármikor is szándékos lenne.”

Fede Valverde

„Nagyon jól kezdtük az első félidőt, de aztán visszanyomtak minket. Remek játékosai vannak a Betisnek, akik segítségével meg tudták fordítani a meccset. Zidane a helyes útra terelt minket a félidőben. Ha a Real Madrid játékosa vagy, mindig a győzelemért kell játszanod, és mérgesek leszünk amikor a dolgok nem a terveink szerint alakulnak. Sikerült győznünk végül, és ez motivál minket.”

„Nehéz volt visszatérni a régi kerékvágásba a karantén után. De meg kell ragadnod minden lehetőséget, és ezt tettem ma én is. Nem számít, hogy ki szerzi a gólokat, csak az a fontos, hogy a csapat nyerjen.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend