Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-10-27 09:46 ___Samy___ as.com
Isco a kispadon panaszkodik Egyéb hírek

Az El Clásico megkezdése előtt a Movistar+ kollégái egy érdekes beszélgetést rögzítettek a Real Madrid kispadjánál. A felvételen Isco épp azt ecseteli, hogy hogyan használja őt Zidane mester.

A spanyol középpályás szerint a francia szakember a mérkőzés korábbi szakaszaiban cseréli le őt, viszont ha beállítja, azt meg inkább a találkozó vége felé teszi meg.

A videón a következő mondat hallható Iscótól: „Ha le kell cserélnie, azt megteszi már az 50. vagy a 60. percben, néha félidőben. Ha be kell hoznia, az meg a 80. perc körül van.

Aztán látható a többi játékos reakciója a fenti mondatra. Marcelo például nevet rajta és Modric is megmosolyogja a dolgot.

A 28 éves középpályás, aki 2013 nyarán érkezett a Malagától, az idei 7 bajnoki meccsből csak kétszer kapott helyet a kezdőcsapatban, a Valladolid és a Cádiz ellenében. Az előbbin az 57. percben kapta őt le a mester a pályáról, míg az utóbbinál már félidőben.

Isco ugyanakkor kétszer állt be csereként. A Betis ellen a 46. percben, amit a csapat 3-2-re nyert meg, még a Levante elleni 2-0-ás győzelem során a 89. percben lépett pályára. Most hétvégén a Barcelona ellen az egész meccset a kispadon ülte végig.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend