Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-11-10 13:03 ___Samy___ marca.com
Mariano már Jovic előtt van a sorban Egyéb hírek

Talán sokaknak megváltozott a tekintete, mikor meglátták a Real Madrid kezdőcsapatát a Valencia ellen, de az, hogy vesztett állásnál Jovic helyett Mariano száll be, az sokat elmond.

Talán ez nem lepett volna meg még senkit márciusban. Mariano gólt szerzett a Barcelona ellen hazai pályán, így egyértelműen a szerb csatár elé került a rangsorban. Viszont a karantént követően a saját nevelésű játékos gyakorlatilag köddé vált. Az idény végén szóba is került, hogy távozik a kevés lehetőség miatt, de aztán mégis maradt Madridban.

Vasárnap Mariano első perceit játszotta az idei bajnoki idényben. A becserélését követő 14 percben pedig alázatosan dolgozott, mutatva, hogy ő hajlandó lenne játszani továbbra is, nem úgy, mint Jovic; háromszor próbálkozott lövéssel, háromszor szerezte vissza a labdát és az összes fejpárbajt megnyerte.

Habár nem tudta már megnyerni a meccset a Real Madrid számára, Mariano teljesítményét nem hagyta figyelmen kívül Zidane, aki nagyon jól tudja, hogy a csatár mindig készen áll, ha lehetőséget ad neki.

Marianónak számos akadályt kellett már leküzdenie visszatérése óta. Az idény elején például mandulagyulladással küzdött, amit meg is kellett műteni. Ennek köszönhetően jelentősen lefogyott és fizikai állapota is leromlott.

Azonban most már teljesen rendbe jött, és továbbra is játékra éhes. Így most már egyáltalán nem biztos az, hogy a Real Madrid második számú csatára Luka Jovic.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend