Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-01-14 09:23 e.gergo realmadrid.com
Modric: „Pár évig még képes vagyok ezen a szinten folytatni” NyilatkozatokSpanyol Szuperkupa
Supercopa de España - Elődöntő 2021 JAN 14 (csütörtök) 21:00 Estadio La Rosaleda, Málaga 1-2

Luka Modric nyilatkozata a Spanyol Szuperkupa Bilbao elleni elődöntője előtt:

Felkészülés
„Jól dolgozik a csapat, itt vagyunk már a városban egy ideje, és a Bilbao elleni mérkőzésre készülünk. Magabiztosak vagyunk, szerintem felkészültek vagyunk a meccsre. Nagy mérkőzés lesz ez számunkra, jól felkészültünk és jól érezzük magunkat”.

Rotáció
„Az edző dönt arról, hogy éppen ki játszik, de a keret összes tagja fontos, és bárki is van a pályán, az mindig jó munkát végez. Az edző, ahogyan eddig is tette, mindenkinek lehetőséget fog adni, és a játékosoknak oda kell tenniük magukat. Biztos vagyok benne, hogy rotálni fogja a keretet, amikor úgy érzi, eljött ennek az ideje”.

Szerződéshosszabbítás
„Kapcsolatban vagyok a klubbal, beszélünk a helyzetemről, és minden rendben zajlik. Elégedett vagyok az eddigi haladással, többet pedig nem tudok mondani a témában”.

Saját erőnléte
„Nem változtattam semmin különösebben. Sokat dolgozom azokban az időkben is, amikor nem a klub edzésen vagyok. Ugyanolyan akarat van bennem, versenyezni akarok a csapattársaimmal, és sokat kell még bizonyítanom. Az életkor nem probléma. Nem gondolhatsz erre, csak arra amit a pályán teszel. Pár évig még képes vagyok ezen a szinten folytatni”.

Hazard
„Nem tudott folyamatosan játszani, mert nem volt szerencséje a sérülésekkel. A sérülések miatt nem tudott a legjobb formájában játszani. Mind tudjuk, milyen játékos volt a Chelsea csapatában, és Madridban is amikor egészséges volt. Nagyszerű játékos, és ezt bizonyítani is fogja. Folytonosságra van szüksége, és arra, hogy ne sérüljön meg. A Real Madrid azért igazolta őt le, hogy trófeákat nyerjen a csapattal, és meg is van benne minden adottság, ami ehhez kell”.

Cserék
„Amint mondtam korábban, a rotáció az edző döntése. Nekünk játékosoknak arra kell törekednünk, hogy mindent beleadjunk, amikor ránk kerül a sor. A legjobb formánkat kell hoznunk. Az edző döntései közé tartoznak a cserék is, ennyi az egész”.

A Szuperkupa esélyesei
„Nem gondolom, hogy lenne favoritja a Szuperkupának, mind a négy csapat megnyerheti a tornát. Mindent bele fogunk adni azért, hogy ott lehessünk a döntőben és egy újabb trófeát nyerhessünk, de ehhez előbb nyernünk kell a Bilbao ellen”.

Tanács Odegaard-nak
„Szerintem ő egy nagyszerű játékos és remek ember. Annyit tanácsolnék neki, hogy folytassa a munkát és harcoljon a helyéért a csapatban. Mikor rá kerül a sor, jól kell játszania, és ki kell emelkednie és meg kell mutatnia, hogy megérdemelten van a Real Madridban. Csak ennyit tudok mondani. A legjobbját kell nyújtania, és segítenie kell a csapatot”.

Az ellenfél
„A bajnokságban nem is olyan rég láthattuk, hogy olyan csapat a Bilbao, aki megnehezítheti az életedet, és jó játékosaik annak. Van egy jó edzőjük is, és ez extra löketet ad nekik a meccsre ellenünk. Nekik is esélyük van döntőbe jutni, és mindent bele fognak adni azért, hogy oda is jussanak”.

Spanyol Szuperkupa emlékek
„Nagyon különleges számomra ez a torna, ez volt az első trófea, amit a Real Madrid játékosaként megszereztem, a debütálásom alkalmával. Nagyszerű emlékeket hoz felszínre. Háromszor már megnyertem, most pedig remélem, hogy sikerül még egyszer”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend