Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-01-24 08:43 e.gergo realmadrid.com
Bettoni: „Nagyon elégedett vagyok a csapat játékával” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 20. forduló 2021 JAN 23 (szombat) 21:00 Estadio de Mendizorroza 1-4

David Bettoni mérkőzés utáni nyilatkozata a Mendizorroza stadionban aratott, Alavés elleni 4-1-es győzelmet követően:

„Megérdemelt győzelem volt. Jól játszott a csapat az első perctől kezdve. Nálunk volt a labda, és domináltunk a pályán. Erősnek kellett lennünk hátul, mert az Alavés nagyon jól játszik, amikor hozzájuk kerül a labda. Összpontosítanak és harcolnak a játékszerért. Nagyon elégedett vagyok a csapat játékával. A cseréknél kíváncsi voltam arra is, hogy az edző mit gondolt róluk, mert ő a főnök, és a legfontosabb személy a csapatban”.

„Zidane nagyon örült a csapat által mutatott hozzáállásnak, és annak, ahogyan játszottunk. Gratuláltam a játékosoknak, ahogyan ő is tette volna. Minden mérkőzés egy külön történet. Örülök neki, hogy így teljesített a csapat, és megszereztük a három pontot. Most pihenni fogunk, majd elkezdünk készülni a Levante elleni meccsre”.

Hazard
„Azért cseréltük le őt és állt be Vinicius, hogy közvetlenebb veszélyt tudjunk jelenteni az ellenfélre. Hazard jól teljesített abban a 63 percben, amíg pályán volt. Jól van, és csak azért hoztuk be Vinit, hogy kicsit frissítsünk a dolgokon. Eden nehéz perióduson ment át a sérülések miatt, de türelmesnek kel lennünk vele”.

„Való igaz, hogy a labdarúgás világában, különösen a Real Madridban, a türelem ritkaság, de nagyon hiszünk Eden-ben. Nagyszerű teljesítményt nyújtott ma este, volt egy gólpassza és szerzett egy gólt is. Láttunk momentumokat a legjobb Hazardból ma este, és minden mérkőzésen erre számítunk tőle innentől kezdve”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend