Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-02-08 15:19 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Szeretnénk visszatérni a legjobb formánkhoz” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 1. forduló 2021 FEB 09 (kedd) 21:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 2-0
2021. február-márciusra elhalasztott első forduló.

A Real Madrid február 9-én, kedden a spanyol bajnokság első fordulójáról halasztott mérkőzésen a Getafe egyesületét fogadja majd. Zinedine Zidane meccs előtti nyilatkozata:

Sérültek
„Nehéz helyzetben vagyunk, mert sok a hiányzó a keretben. De nincsenek kifogások. Tudjuk, hogy néha nehézségekkel kell szembenéznünk. Sok mérkőzésünk van, és mindenki ki fogja venni a részét, szükségünk lesz mindenkire. Fontos számunkra a folytatás, hogy visszanyerjük az erőnket és energiánkat. Erre összpontosítunk most. Holnap meccsünk van, és szeretnénk visszatérni a legjobb formánkhoz, és remek teljesítményt akarunk nyújtani”.

Sok meccs
„Őrült ez a versenynaptár, különösen akkor, ha vannak nem bevethető játékosaid. Nem kell többet mondanom. Ez most a helyzet, de holnap és a hétvégén is játszanunk kell. Sok mérkőzésünk van, készen kell állnunk, ki kell pihennünk magunkat és jobban kell összpontosítanunk, mert nehéz és más ez a szezon. Alkalmazkodnunk kell a labdarúgás mostani realitásához”.

Sergio Ramos
„A határait feszegette. Benne volt a kockázat, összetett volt a helyzet. A műtét nagyon jól sikerült, minden tökéletes volt, és most ez a legfontosabb dolog. Azt szeretnénk, ha a lehető leghamarabb visszatérhetne közénk. Fontos döntés volt a műtét. Most fel kell épülnie, de a hozzáállása remek a visszatéréshez. Elkötelezett, felől eddig sem lehetett semmi kétség, és most sincs”.

„A műtétet a klub intézte, Sergio nagyon képzett emberekkel beszélt erről. Fontos volt a döntés, mert bár mindig játszani szeretne, a meccsek során folyamatosan rosszabb lett a helyzet. Az operáció jól ment, és ez a legfontosabb. Mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy visszatérhessen a csapathoz”.

Hiányzó játékosok
„Isco rendesen edzett ma reggel, ez volt az első edzése. Militao és Rodrygo nem bevethető, a többieket pedig majd meglátjuk. Lucas és Carvajal nem lesz bevethető holnap”.

Munka
„A mindennapi munka a fontos, és ezt folytatni fogjuk az eredményeinktől függetlenül. Mindenki megérdemli itt, hogy dolgozhasson, és erre is törekszünk. Mindenkinek lehet véleménye, és ez normális. Csak annyit tudok mondani, hogy mi továbbra is hinni fogunk abban, amit csinálunk, és vissza fogjuk nyerni az önbizalmunkat. Jól akarjuk befejezni a szezont”.

Saját jövője
„Engem csak a mindennapi munka érdekel, és nem is akarok a holnapi meccsen túl tekinteni, mert nem tudom, hogy mit hoz majd a jövő. A fejünk a holnapi meccsen jár. Harcolni fogunk, mert jó dolgokat akarunk elérni idén. Megérdemeljük. A Real Madrid egy nagyszerű klub, és mindig versenyeznünk kell”.

Megkérdőjelezett munka
„Mindannyian egy hajóban evezünk, és érzem a többiek támogatását. Vannak nehézségek egy szezon során, ezeket el kell fogadnunk, és oda kell tennünk magunkat annak érdekében, hogy meg tudjuk változtatni a helyzetet. Nagyszerű csapatunk van, fontos játékosokkal, akik sok mindent nyertek már a klubbal. Megkérdőjelezhetnek minket, de ez nem fog megakadályozni minket abban, hogy keményen dolgozzunk”.

Benzema és a szabadrúgások
„Megvan minden adottsága ahhoz, hogy odaálljon ilyenkor a labda mögé, több másik játékoshoz hasonlóan. Ezt ők döntik el a pályán és a meccsek előtt. A végén a bizalmon múlik minden”.

Varane dicsérete
„Tizennyolc évesen érkezett a csapathoz, és folyamatosan tanult. Sokat nyert a csapattal, megmutatta hogy képes vezér lenni és segíteni a többieknek. Megmutatja a pályán, hogy mire képes. Megérdemli mindkét gólt a legutóbbi meccsen”.

Utánpótlás játékosok
„Nem gondolom, hogy a motiváció probléma lenne. Nagyon boldogan edzenek a felnőtt csapattal, és készen állnak a bevetésre. Sok a sérültünk, ez igaz, de sok fiatal játékosunk van, akik velünk lehetnek most. Meglátjuk majd, hogyan alakulnak a dolgok”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend