Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-03-03 10:02 ___Samy___ marca.com
Air Madrid: Zidane csapata szerzi a legtöbb gólt fejjel Érdekességek, statisztikák

A Real Madrid már a Sociedad ellen úgy lépett pályára, hogy a spanyol bajnokság idei kiírásban ők szerezték a legtöbb gólt fejjel.

Összességében a Real Madrid támadósora haldoklik Cristiano Ronaldo távozása óta, csak Karim Benzema tudja azóta hozni a számokat. Azonban ha a fejes gólokról van szó, akkor Zidane csapata idén is az élen áll; eddig 11 gól szereztek így.

Ha megnézzük azt, hogy a csapat eddigi 43 bajnoki góljából 11 született fejest követően, akkor 25%-os eredményt kapunk. Emellett még egyébként 4 gól született így a Bajnokok Ligájában és a Spanyol Kuapában.

A fejes gólok száma a tavalyi idényhez képest jelentős növekedést mutat még annak ellenére is, hogy ebből a szezonból még jó pár mérkőzés van hátra.

E tekintetben a Real Madrid két legeredményesebb játékosa Karim Benzema és Casemiro; előbbi ötször fejelte a labdát a kapuba, utóbbi pedig négyszer. A többi Luka Modric, Mariano, Lucas Vázquez, Militao, Varane és Ramos között oszlik el.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend