Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-03-07 20:10 e.gergo realmadrid.com
4-1: A Real Madrid női csapata zsinórban ötödik meccsét nyerte otthon Női szakosztály

A Real Madrid női csapata a spanyol bajnokság 21. játéknapján az Espanyol csapatát fogadta hazai pályán – a találkozót a madridiak 4-1 arányban nyerték meg.

Az Espanyol elleni győzelem volt zsinórban az ötödik megnyert találkozója hazai pályán a Real Madrid női csapatának! A mérkőzés négy hazai góljából kettőt Jessica Martínez, egyet-egyet pedig Lorena és Cardona vállaltak az összecsapáson.

A mérkőzés góljait a Real Madrid női csapatának hivatalos Instagram oldalán nézhetitek meg:

A Real Madrid kezdőcsapata és cseréi: Misa, Robles (Olga, 57’), Peter, Thaisa (Oroz, 57’), Kaci, Jakobsson (Ubogagu, 67’), Lorena (Cardona, 57’), Ivana, Teresa, Corredera és Martínez (Ari, 67’).

Az Espanyol kezdőcsapata és cseréi: Quesada, Elba (Débora G., 53’), Soldevila, Xènia, Letti (Laia, 53’; C. Baudet, 69’), Brenda, Modin (Alicia, 62’), Nicart, Joanna, Vanegas és Sara (D. Giménez, 62’).

Gólok:
1-0 (09. perc): J. Martínez, büntető (RM)
2-0 (48. perc): J. Martínez (RM)
3-0 (56. perc): Lorena (RM)
3-1 (76. perc): Brenda (ESP)
4-1 (80. perc): M. Cardona (RM)

A Real Madrid a spanyol élvonal tabelláján jelenleg harmadik helyen áll, a csapat 21 meccsből 14-et megnyert eddig. A 42 pontos Real Madrid mögött egy pontra áll az Atlético Madrid, a tabella első két helyén pedig jelenleg a Barcelona (54 pont) és a Levante (47 pont) áll.

Ha a feltöltő ezt elérhetővé tette, a HD felbontásért kattints a videó beállításaira.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend