Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-04-02 14:38 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Senki sem hibáztatható Ramos sérülése miatt” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 29. forduló 2021 ÁPR 03 (szombat) 16:15 Estadio Alfredo Di Stéfano 2-0

A spanyol bajnokság 29. fordulójában a Real Madrid a 18. helyezett Eibar csapatát fogadja hazai pályán, a csapat francia vezetőedzője pedig meg is tartotta ilyenkor szokásos sajtótájékoztatóját a válogatott szünet utáni első meccs előtt.

Hajrá
„Örülünk neki, hogy ismét visszatér a klubfoci, ez a legfontosabb dolog most. Tudjuk, hogy a szezon hajrájához érkezünk, és minden mérkőzés fontos. Tizenöt meccsünk van hátra, tizenöt döntő. Mindent bele akarunk adni, kezdve már a holnapi összecsapással”.

Eibar
„Nagyon intenzív mérkőzés lesz, az ellenfelünk is a maximumot fogja nyújtani, nekünk pedig csak erre a fordulóra szabad most összpontosítanunk”.

Ramos sérülése
„Senkit nem lehet hibáztatni, sem a Real Madridot, sem pedig a válogatottat. Ez a labdarúgás, és sajnos az ilyesmi megtörténik. Idén sok sérülésünk van, és nem tetszik a focinak ez az arca, de az ilyesmi mindig megtörténhet, és el kell fogandunk. Senki nem hibáztatható emiatt. Tudjuk, milyen játékos Ramos, ő a kapitány és itt szeretne ő is lenni a csapattal. Reméljük, hogy hamar felépül majd. Mi is azt akarjuk, hogy örökké velünk legyen, mindazért amit elért itt és amit képvisel játékosként a pályán. De most azokra a játékosokra kell összpontosítanunk, akik itt lehetnek velünk, és a holnapi mérkőzéssel kell foglalkoznunk. Előrébb nem tekintek. Kérdezhettek a Liverpool vagy a Barcelona elleni meccsekről, de most csak a holnapi összecsapásra gondolunk”.

„Jó volt, hogy Ramos csatlakozott ő is a válogatotthoz. Igaz, hogy nem játszott sokat, de sokkal jobban érezte már magát. Aztán végül játszott egy keveset, a meccs után dolgozott még kicsit és rosszul érezte magát. Reméljük, hogy kis sérülés és hamarosan újra felünk lehet. A válogatott is maga dönti el, hogy ki az akit behív, és ki az, akit nem, ebbe nem akarok belemenni. Elérhető volt a válogatott számára, aztán történt ami történt. Sajnos nem lehetett ezzel mit kezdeni, mint sokszor már idén”.

Kroos állapota
„Jobban van már, ma a csapattal edzett, meglátjuk majd a holnapot. Sok mérkőzésünk van még, és nem szabad elkapkodnunk semmit. Volt egy sérülése, ami miatt nem tudott játszani a válogatottban, és Madridban dolgozott emiatt. Nem fogunk butaságot csinálni, de jól érzi magát és velünk van, ez a legfontosabb”.

Hazard erőnléte
„Nincsen tervünk. Napról napra haladunk, mint mindig, és nem fogunk erőltetni semmit. Az a fontos, hogy rendesen fel tudjon épülni. Sokkal jobban van már, és apró lépésekben kell haladnunk. Minél hamarabb visszatér, nekünk annál jobb, de majd meglátjuk. Boldogabbak vagyunk már, mert kicsit többet dolgozik már a csapattal”.

Sérülések
„Nem tudjuk a sérüléseket befolyásolni. Azt szeretném, hogy mindenki egészséges és tökéletes állapotban legyen, de nem ez a helyzet. A foci manapság sokat követel a játékosoktól, és nagyon fontos, hogy a terhelést ki tudják pihenni. Tíz bajnoki meccsünk van hátra, és ezekre kell összpontosítanunk, kezdve az Eibar elleni összecsapással”.

Haaland
„Nem fogok belemenni ezekbe a dolgokba. Csak a holnapi meccs foglalkoztat minket. Belefáradok már abba, hogy mindig ezt kell mondanom, de ha olyan játékosról kérdeztek, aki nem a mi keretünk tagja, mindig ugyanazt a választ fogjátok kapni. Végzem a munkámat, és csak a meccsre gondolok”.

Tervek a következő szezonra
„Csak a holnapi mérkőzésre gondolok”.

Edzők és játékosügynökök találkozása
„Mindenki azt csinál, amit akar. Nem megyek bele ebbe. Mindenki úgy tesz, ahogy jónak látja. És ismétlem, az én munkám annyi, hogy jól felkészítsem a csapatot a következő meccsre”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend