Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-04-07 08:14 e.gergo realmadrid.com
Vinicius: Mindent beleadtam ezért a címerért Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Negyeddöntő, első mérkőzés 2021 ÁPR 06 (kedd) 21:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 3-1

A Liverpool legyőzése után a két gólt jegyző, és a mérkőzés legjobb játékosának járó elismerést is bezsebelő Vinicius Jr. is nyilatkozott!

„Nagyon fontos volt, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést. Jó eredményt értünk el. Keményen dolgoztunk egész évben azért, hogy a szezon kulcsszakaszában meg tudjuk nyerni az összes mérkőzésünket. Nem engedtük az ellenfélnek, hogy sok helyzetet alakítsanak ki. Így kell folytatnunk, és a maihoz hasonlóan kell játszanunk a továbbiakban is”.

„Az edző mindig nyugalmat közvetít felénk, ami segít abban, hogy az edzéseken gyakorolt dolgokat a mérkőzéseken is meg tudjuk csinálni. Mindent megtettünk, amit kértek tőlünk, és jól teljesítettünk. Toni hihetetlen, csodálatos játékos. Bármikor is lépjen pályára, mindig megmutatja, hogy milyen klasszis ő. Senki nem játszik úgy, mint ő. Szeretném megköszönni neki a passzt, nagyon örülök neki, hogy sikerült gólt szereznem”.

A Real Madrid címere
„Keményen dolgozok, és arról álmodtam régen, hogy egyszer a Real Madridban játszhassak a világ legjobb játékosai között. Mindig a legjobbat akarom a szurkolóinknak, és mindenkinek aki a klubhoz kötődik. Folytatni fogom a kemény munkát, a csapattársak pedig erőt és önbizalmat adnak nekem, hogy jöhessenek a gólok is az ilyen fontos pillanatokban. Fáradt voltam, mikor lejöttem a pályáról, mert mindent beleadtam ezért a mezért, amit annyira szeretek”.

A párharc állása
„A Liverpoolnak jó kerete van, és biztos vagyok benne, hogy a visszavágón mindent bele fognak majd adni a győzelemért. Összpontosítanunk kell majd, ahogyan ma is tettük, és meg kell nyernünk azt a mérkőzést is majd”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend