Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-04-07 08:32 e.gergo realmadrid.com
Asensio: „Nagyszerű teljesítményt nyújtott a csapat” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Negyeddöntő, első mérkőzés 2021 ÁPR 06 (kedd) 21:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 3-1

A Liverpool legyőzése után Marco Asensio, Thibaut Courtois és Lucas Vázquez is értékelték az este eseményeit.

Marco Asensio

„Nagyszerű teljesítményt nyújtott a csapat, támadásban és védekezésben egyaránt. Intenzitással játszottunk. Elégedett vagyok a csapattal, és hogy ilyen jó szériában vagyok a kapu előtt – ez segíti a klubot, és örülnek neki azok is, akik támogatnak engem”.

Gólok
„Tudtam, hogy idővel jönni fognak az eredmények. Mindig hittem benne, hogy eljön majd ez az idő, és az a legfontosabb, hogy a szezon kulcspillanatában jött el végül. Fontos, hogy egységesek legyünk, és hogy mindenki kivegye a részét a közös munkából. Ez a kulcs ahhoz, hogy trófeát nyerhessünk a szezon végén”.

Lucas Vázquez

„Örülnünk kell ennek, top teljesítményt nyújtottunk és összpontosítottunk az első perctől egészen az utolsóig. Tudtuk jól, hogy mi forog kockán egy ilyen erős csapattal szemben, mint a Liverpool”.

„Fontos mérkőzés volt, egy kemény első meccs a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Löketet ad nekünk ez az eredmény a hétvégi El Clásico előtt. A visszavágó még mindig ott vár ránk az Anfield-en, ahol biztos vagyok benne, hogy kemény estére számíthatunk”.

Csapatmunka
„Mindent komolyan veszünk, amit az edző mond nekünk, és igyekszünk úgy teljesíteni, ahogyan azt elvárja tőlünk. Ma este jól jöttek ki a dolgok, és ennek örülnünk kell. Az erősségünk ma a hosszú labdabirtoklásokban rejlett, kerestük a lehetőségeket hogy a védőik mögé kerülhessünk, és kerestük Marcót és Vinit, akik nagyon gyorsak”.

„Sikerült területeket nyitnunk a pályán azzal, hogy járattuk a labdát a pálya két széle közt. Itt segít nagyon sokat Toni és Luka, mozgatják a csapatot”.

Szerződés
„Csak a jelenre összpontosítok. Élvezem ezt az évet, sok játéklehetőséget kapok és magabiztosnak érzem magam a pályán. Ez nagyon boldoggá tesz, és remélem, hogy még sok éven át folytathatom. Mindig is Real Madrid szurkoló voltam, és mindig az is maradok”.

Thibaut Courtois

„Nagyon elégedettek vagyunk a teljesítményünkkel. A Liverpool egy nagyszerű csapat, de nagyon jól védekeztünk. Szerencséjük volt a góljukkal, de jól reagáltunk rá, és sikerült megszereznünk a harmadikat. Reméljük, hogy jövő héten le tudjuk zárni a párharcot. Tudjuk, hogy kemény lesz, de képesek vagyunk rá. A Liverpool nagyon erős hazai pályán, de hiszünk magunkban, mert a védőmunkánk fantasztikus volt”.

A csapat
„Nagyon jól ismerjük egymást, mert napról-napra együtt dolgozunk. Az edző arra kér minket, hogy játsszunk kicsit előrébb a pályán, és figyeljünk rá, hogy az ellenfél ne tudjon a vonalaink közé törni. Mindig szervezettek voltunk, mikor támadtak ellenünk. Nagyon jól védekeztünk, és kár azért az egy bekapott gólért. Irányítottuk a meccset a labdabirtoklással, és nagyon örülök Marcónak, és Vininek is, aki két briliáns gólt szerzett”.

Bajnokság és Bajnokok Ligája
„Sokszor leírnak minket egy-egy rosszabb meccs után, de közben az a tény, hogy két sorozatban is harcolunk, és mindkét trófeát meg akarjuk szerezni. Remélem, hogy ezt a szombati Clásico-n és a jövő heti Liverpool elleni meccsen is ismét meg tudjuk mutatni”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend