Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-04-08 08:23 ___Samy___ managingmadrid.com
Ismert az El Clásico játékvezetője El Clásico

A spanyol labdarúgó-szövetség megnevezte a 2020/21-es idény második El Clásicójának játékvezetőjét. A választásuk Mateu Lahozra esett.

Ez a mérkőzés gyakorlatilag döntő fontossággal bír, hiszen mindkét csapat esélyes a bajnoki címre, és szó szerint az Atletico Madrid sarkát tapossa a tabella élén. Mateu Lahoz stílusa egy kissé szokatlan, mivel hajlamos engedni a csapatoknak, hogy intenzíven és fizikailag keményen játsszanak. Ez pedig épp ellenkező azzal, amit több kollégája is tesz a spanyol bajnoki meccseken.

A Real Madrid 3-1 arányban múlta felül a Barcelonát az őszi összecsapáson. Ezúttal a fővárosi csapatnak csak 4 nap áll a rendelkezésre, hogy felkészüljenek, míg a Barcelona bőven rá tud pihenni a mérkőzésre. Zidane csapatának azonban nem csak erre a meccsre kell gondolnia, hiszen jövőhét szerdán ismét a Liverpool lesz az ellenfél, így a stábnak meg kell győződnie arról, hogy minden játékos jó állapotban van és kellően kipihent.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend