Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-04-11 01:30 e.gergo realmadrid.com
Tizenhárom mérkőzés óta veretlen a Real Madrid Érdekességek, statisztikák

A Real Madrid 2-1 arányban legyőzte az FC Barcelona egyesületét a spanyol bajnokság 30. játéknapján, ezzel pedig már zsinórban tizenharmadik mérkőzésén veretlen Zidane csapata.

A Real Madrid legutóbb a Levante ellen kapott ki a spanyol bajnokság 21. fordulójában, január harmincadikán. Zidane alakulata azóta tíz bajnoki mérkőzést és három Bajnokok Ligája találkozót játszott le, és egyiken sem talált legyőzőre. A jó széria egy Huesca elleni győzelemmel kezdődött, majd a Getafe, a Valencia, a Valladolid és az Atalanta elleni sikerekkel folytatódott. A győzelmi széria két mérkőzés erejéig ezután megszakadt, a Sociedad és az Atlético ellen döntetlent játszott a fővárosi alakulat, majd ismét egy újabb sikerszéria vette kezdetét.

Az Atético Madrid elleni bajnoki döntetlen után egy Elche elleni győzelem következett, ezt pedig az Atalanta legyőzése követte, majd a Celta Vigo, az Eibar, a Liverpool és az FC Barcelona következett a sorban.

A Real Madrid következő ellenfele ismét a Liverpool lesz, szerda este a két egyesület 3-1-es spanyol vezetésről folytatja a legjobb négy közé jutásért folytatott harcot.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend