Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-04-15 11:46 e.gergo realmadrid.comuefa.com
Kis kavarodás után, de kihirdették a BL-elődöntők dátumait Bajnokok Ligája
UEFA Bajnokok Ligája - Elődöntő, első mérkőzés 2021 ÁPR 27 (kedd) 21:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 1-1

A Real Madrid hivatalos weboldala április 28-át és május 4-ét jelölte meg az elődöntők dátumainak, ezt később az UEFA weboldala cáfolta meg ellentétes információkkal.

Április 15-én a reggeli órákban a Real Madrid hivatalos weboldala közzétette a Chelsea elleni elődöntők kezdőrúgásait, az első kommüniké alapján a Madridban megrendezésre kerülő összecsapás április 28-án, szerdán este, míg az angliai visszavágó május negyedikén, kedden lett volna. Az UEFA néhány órával később azonban feltöltötte saját weboldalára is a mérkőzéseket, ahol pedig pont fordítva szerepeltek a dátumok a két elődöntős ág viszonylatában: a Real Madrid – Chelsea április 27-ére, a Chelsea – Real Madrid meccs pedig május ötödikére volt kiírva.

A Real Madrid weboldalán nem sokkal ezután frissítették is a mérkőzésnaptár vonatkozó bejegyzéseit valamint a mérkőzések dátumait kihirdető cikket, így már egységesen mindenhol az alábbi dátumok szerepelnek (beleértve a Chelsea hivatalos weboldalát is) – talán ez már nem is fog változni.

DátumHazai csapatVendég csapat
2021.04.27. 21:00Real MadridChelsea
2021.05.05. 21:00ChelseaReal Madrid

A másik ágon április 28-án, szerdán este Párizsban lép majd pályára a PSG a Manchester City ellen, majd május negyedikén, kedden este már Manchesterben játszik egymás ellen a két csapat.

A félreértés képekben:

Kapcsolódó cikkünkben egy szavazást is kiírtunk, ahol minden olvasónk megtippelheti, hogy ki fogja vajon megnyerni a 2020/2021-es Bajnokok Ligája kiírást:

Szavazás: Ki nyeri majd szerinted a 2020/2021-es Bajnokok Ligáját?

Kattints és szavazz. A Chelsea, a Manchester City, a Paris Saint-Germain vagy a Real Madrid lesz majd a végső győztes?

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend