Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-04-17 14:15 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Sokat nyert már ez a csapat, de még mindig éhesek a sikerre” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 33. forduló 2021 ÁPR 18 (vasárnap) 21:00 Coliseum Alfonso Pérez 0-0

A spanyol bajnokság naptár szerint soron következő, 33. játéknapján a Real Madrid a Getafe otthonában lép majd pályára április 18-án, este 21:00-s kezdéssel. Zinedine Zidane mérkőzés előtti nyilatkozata:

Ambícióból nincs hiány
„Biztos vagyok benne, hogy a szurkolók is büszkék most a csapatra, és engem is boldog edzővé tettek, mert nagyon elkötelezett mindenki. Tíz meccset fogunk lejátszani egy hónap alatt, ez van. Ilyen most ez a helyzet, de örülnünk kell neki, hogy a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is életben vagyunk még. Összpontosítunk, mert holnap is egy nagyon fontos meccs vár ránk. Sokat nyert ez a csapat már, de még mindig éhesek a sikerre”.

Újabb kemény meccs
„Intenzív pár napon vagyunk túl, olyan meccseket játszottunk amik sokat kivettek belőlünk. De az a fontos, hogy fejben jól vagyunk. A holnapi mérkőzés is nagyon sokat követel majd tőlünk erőnléti szempontból, és három fontos pont lesz a tét. A keret elkötelezett és összpontosít, fontos meccs lesz a Getafe elleni”.

Rotálás
„Mindannyian részesei vagyunk ennek a projektnek, és tudjuk, hogy még tíz mérkőzés van hátra. Igyekszünk majd a hátralévő mérkőzéseken is úgy dolgozni, ahogyan eddig: használva az egész keretet. Sok sérültünk volt, de akik lehetőséget kaptak ezáltal, azok jól teljesítettek, és ez megmutatja a csapat karakterét. Még nem nyertünk semmit, és folytatnunk kell a munkát”.

Elkötelezettség
„Minden napot kiélvezek, olyan csapattal dolgozok akik mindig többet akarnak annak ellenére, hogy milyen sok dolgot nyertek már eddig. Folytatni fogjuk a harcot és a munkát, és tudjuk azt is, hogy hogyan kell a győzelemre törekedni akkor is, amikor meg kell szenvedned érte a pályán. A munka gyümölcse, hogy nagyszerű dolgokat érhetünk el”.

„A játékosok hisznek a munkájukban, és a nehézségek csak erősebbé tesznek minket. Nagyon büszke vagyok erre, és hogy mindig többet és többet akarnak. Örömmel tölt el, hogy azt láthatom, hogy minden játékos kiveszi a részét a csapat munkájából. Készen áll mindenki, és ki kell pihennünk magunkat a meccsek között’.

Edzői munkája
„Boldog vagyok, de mindig csak a következő mérkőzésre gondolok. Soha nem tekintek a jövőbe. Most itt vagyok, és harcolni fogok az utolsó napig. Szerencsés vagyok, hogy ennek a csapatnak az edzője lehetek. Nem gondolom, hogy katasztrofális edző lennék, bár az biztos, hogy nem én vagyok a legjobb. Szeretem amit csinálok, és az a fontos, hogy szenvedéllyel dolgozzon az ember”.

„Tudom, hogy hol vagyok, és az a fontos, hogy mindig a lehető legjobbat nyújtsam. Szeretnék inkább a fociról beszélgetni, de úgy tűnik, hogy nagyobb az érdeklődés más dolgok iránt. Tudom, hogy ti is szerettek a fociról beszélni, szóval szerintem jobb lenne inkább arra terelni most a témát”.

Florentino Pérez újabb elnöki mandátuma
„Örülök neki, hogy folytatja az elnöki pozícióban, de nem tudok a holnapi meccsnél tovább tekinteni a jövőbe. Senki nem tudja, hogy mit hoz majd a jövő, szóval a mindennapi munkára kell gondolnunk”.

Hazard és Carvajal
„Ma délután vagy este látni fogjátok majd a kihirdetett keretet. Hazard jól van, sokkal jobban, és szeretne ő is visszatérni a csapathoz. Meglátjuk majd, hogy a holnapi meccsen ott lesz-e velünk. Óvatosabbak vagyunk, mert ő és Carvajal is visszaesett már korábban. Viszont jobban vannak már, és ez jó hír a csapat számára”.

Militao dicsérete
„Elkötelezett játékos, és az elmúlt hetekben jól játszott. Mindenki szeretne több játéklehetőséget kapni, és ő is megmutatta most, hogy készen állt a feladatra. Jól teljesített”.

Francia edzők képzettsége
„Franciaországban nagyon jó az edzőképzés színvonala, és egyáltalán nem értek egyet azzal, aki szerint a francia edzők nem elég képzettek”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend