Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-04-20 14:33 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Nem fogjuk feladni, ezt garantálhatom” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 31. forduló 2021 ÁPR 21 (szerda) 22:00 Estadio Ramón de Carranza 0-3

A spanyol bajnokság 31. fordulójában a Real Madrid a Cádiz otthonában lép pályára áorilis 21-én, szerdán este 22:00-s kezdéssel. Zidane mérkőzés előtti sajtótájékoztatója:

A három pont megszerzése a cél
„Ugyanaz motivál minket továbbra is. Közeleg a szezon vége, és holnap is bele fogunk adni mindent. Tudjuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, mert jól védekező csapat ellen játszunk, az ő otthonukban. Mint mindig, úgy most is a győzelemre fogunk törekedni, és hogy pontokkal térjünk haza”.

Az utolsó napig harcol majd a csapat
„Nyolc hónapja versenyzünk, és sok minden történt ez idő alatt. Mondták már, hogy fél lábbal az utcán vagyok, és azt is, hogy ezek a játékosok nem érnek semmit. Semmi ilyesmiről nincs szó. Az a fontos, hogy versenyben vagyunk. Egy hónap van hátra a szezonból, és mi az utolsó napig harcolni fogunk. Nem fogjuk feladni, ezt garantálhatom”.

Erőnléti határok
„Nem tudom, hogy nyerünk-e vagy veszítünk, az a fontos hogy erősek legyünk és odategyük magunkat a munkánk során. A verseny ösztönöz minket. A múltkor beszéltem nektek az erőnléti határokról, de ez is egy olyan határ, amin túl fogunk lendülni. Erre fogunk törekedni”.

Szuperliga
„Direkt leszek ebben a kérdésben: egy embert kérdezhettek a témában, az pedig az elnök. Én a Cádiz elleni meccs miatt vagyok itt. Mindenkinek megvan a véleménye, de én nem azért vagyok itt, hogy erről beszéljek. A holnapi meccsről akarok beszélni, a bajnokságról, és a Bajnokok Ligájáról. A többi nem az én munkám. Nem beszélünk róla, csak a holnapi meccsről. A játékosok fejében is csak ez jár, felkészültek vagyunk és jól akarunk teljesíteni”.

Csak a mindennapi munka számít
„Csak a mérkőzéseinkre figyelünk, a többi dologra nincs hatásunk. Holnap is meccsünk lesz, egy újabb esély számunkra. Nem formálok véleményt a többiről. Mondhatjátok, hogy nem megyek bele semmi ilyesmibe, és hogy soha nem beszélek semmiről, és ez igaz is. Engem a saját mindennapi munkám foglalkoztat csak, és a holnapi összecsapás”.

Felépült játékosok
„Varane és Carvajal jól vannak, és a csapattal lehetnek holnap, ez jó hír”.

Erőnlét
„Olyan csapattal állunk majd ki, aki harcolni fog, ez a legfontosabb dolog. Tudjuk, hogy milyen nehézségeink vannak bizonyos játékosok esetében, és nem fogjuk tagadni, hogy vannak korlátaink. Nem fogjuk bedobni a törölközőt, épp ellenkezőleg. Lesznek akik készen állnak majd a holnapi meccsre, és lesznek akik nem, de versenyképes csapatot fogunk összeállítani, és igyekszünk majd megnyerni a meccset”.

Sérültek
„Hazard és Kroos nem lesz velünk. Ha Eden nincs a keretben, az azt jelenti, hogy nincs száz százalékos állapotban. Az a fontos, hogy amikor visszatér, akkor a legjobb formájában lehessen. Nagyon oda kell figyelni nála. Szombaton és jövő héten kedden újabb meccseink lesznek, meglátjuk majd, hogy akkor mi lesz”.

Mbappé
„Rendben van, ha az elnök nyilatkozott vele kapcsolatban, de mi csak a holnapi meccsre gondolunk, ez az igazság. A holnapi összecsapás motivál minket. Az egyetlen dolog, amit most kontrollálni tudunk, az az, hogy hogyan teljesítünk a pályán”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend