Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-04-26 12:49 e.gergo realmadrid.com
Zidane: Két nagyon jó meccsre lesz szükség, ha tovább akarunk jutni Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Elődöntő, első mérkőzés 2021 ÁPR 27 (kedd) 21:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 1-1

A Bajnokok Ligája elődöntőjében a Real Madrid a Chelsea egyesületét fogadja a Di Stéfano stadionban, zárt kapuk mögött. Zidane mérkőzés előtti sajtótájékoztatója:

„Mindkét csapat tapasztalt a versenyben, és két nagyon jó meccsre lesz szüksége annak a csapatnak, amelyik tovább akar jutni a párharcból a döntőbe. Erre készülünk, és az első perctől az utolsóig versenyezni fogunk. Ez egy elődöntő, nehéz lesz. Ez a legnehezebb és legizgalmasabb mérkőzés, mert éppen ez a soron következő. A Bajnokok Ligája egy különleges torna, és ennek megfelelően is fogjuk kezelni a meccset. Jól felkészült a csapat, szeretnénk jó mérkőzést játszani és versenyezni a továbbjutásért”.

Chelsea
„Nem gondolom, hogy a Chelsea beállna majd védekezni. Egy összetett csapatról van szó, akik jól támadnak és jól védekeznek. Megérdemelten jutottak idáig a Bajnokok Ligájában, elvégezték a munkát. Jól kell majd védekeznünk holnap, és a legjobb formánkra lesz szükség a támadások során, ha gondot akarunk okozni a Chelsea-nek”.

Lehetséges UEFA szankció
„Abszurd dolog azt gondolni, hogy a Real Madrid nem lesz ott a következő évi Bajnokok Ligájában. Sokat beszélnek erről a helyzetről, de nekünk csak a holnapi mérkőzésre szabad összpontosítanunk. Sokat fognak még beszélni erről. Mi szeretnénk a Real Madridot a Bajnokok Ligájában látni jövőre is. A játékvezető is végzi majd a munkáját holnap, nekünk pedig a labdarúgásra kell összpontosítanunk, nem pedig a külső szóbeszédekre. Az első perctől az utolsóig versenyeznünk kell, a többit nem befolyásolhatjuk. Nem is szabad emiatt belemenni az ilyesmibe.

Florentino Pérez
„Az elnökünk tudja, hogy mi van a szívemben, és most azért vagyunk itt, hogy a Chelsea elleni meccsre készüljünk. A többiről nincs itt az ideje még beszélni. A Bajnokok Ligája elődöntőjében fogunk játszani, és csak erre szabad összpontosítani”.

Bajnokság vagy Bajnokok Ligája?
„Nem fogunk választani. Mindkét sorozatban életben vagyunk még. Voltak nehézségeink, de mindig sikerült jóra fordítanunk a helyzetet. Egy hónap van hátra még a szezonból, és az utolsó pillanatig harcolni fogunk. Nincs más gondolat a fejünkben. Lehet, hoyg vannak nehézségeink, de minden csapatnak vannak. Amíg meccseink vannak, mindent bele fogunk adni a pályán, és hinni fogjuk, hogy bármi lehetséges. A mindennapos munka bátorít minket, és napról napra haladunk előre”.

Kroos és Mendy
„Toni jól van és velünk lesz. Ferland nem lesz a csapattal, valami még mindig hiányzik nála”.

Militao fejlődése
„Jól teljesít és mindannyian örülünk neki. Türelmes volt és keményen dolgozott. Mindenki kiveszi a részét a csapat munkájából, Militao is megmutatta, hogy mire képes”.

Hazard visszatérése
„Nincs kérdőjel vele kapcsolatban. A legutóbbi meccsen nagyon jól játszott, mikor beállt, és az volt a legfontosabb, hogy nem érzett semmilyen fájdalmat. Örülünk neki, hogy újra velünk van, mert sokat fog hozzáadni a csapat teljesítményéhez”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend