Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-04-30 14:16 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Ramos készen áll a visszatérésre” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 34. forduló 2021 MÁJ 01 (szombat) 21:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 2-0

A spanyol bajnokság 34. fordulójában a Real Madrid a tabellán jelenleg 11. helyezett Osasunát fogadja majd május elsején, szombaton este 21:00-s kezdéssel. A Real Madrid francia vezetőedzőjének mérkőzés előtti gondolatai:

Nehéz meccs az Osasuna ellen
„Még mindig versenyben vagyunk, és harcolunk a bajnoki címért. A mindennapi munkára összpontosítunk, minden nap jól megy a felkészülés. Közeledik a szezon vége, és holnap nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, most csak erre fókuszálunk. Három pontért játszunk majd, és megpróbáljuk mindet megszerezni”.

Hozzáállás
„Nem fogunk változtatni semmin azért, mert a Barcelona veszített. Azt nem tudjuk befolyásolni, hogy körülöttünk mi történik. Csak arra tudunk hatással lenni, hogy mi mit csinálunk. Nem fog tudni mindenki játszani, de a lehető legjobb csapatot küldjük majd pályára annak érdekében, hogy meg tudjuk nyerni a holnapi meccset. Igaz, hogy sok meccsünk volt, sok sérülés és sokféle felállás…”.

„De az a fontos, hogy készen álljunk a versenyre. A felkészülés létfontosságó a játékosok számára, és ez nem volt adott nekünk a szezon elején idén. Furcsa idény ez minden tekintetben. Több sérülésünk volt, mint az átlag csapatnak, de nagyon boldog vagyok, amiért így is ilyen pozícióban vagyunk most a szezon végéhez közeledve. Minden problémára van megoldás”.

Marcelo ott lesz Angliában
„Ez már csak ilyen, Marcelo eleget fog tenni a kötelezettségeinek. Szerdán velünk lesz már ő is. A kötelezettségeivel kapcsolatban nem tudunk mit tenni”.

Ramos készen áll
„Ramos ismét a csapattal dolgozik már az edzéseken, és utazhat is már. A keretet később fogjuk kihirdetni, látni fogjátok majd. Sergio készen áll a visszatérésre. Mendy nem lesz bevethető holnap”.

Bajnoki esélyek
„A LaLiga hihetetlenül nehéz, és ez a végsőkig így lesz. Nem élvezem, ha a riválisaink elveszítenek egy mérkőzést; a saját dolgainkra kell összpontosítanunk. Meg fogjuk próbálni megnyerni a bajnokságot. Az előttünk álló feladatokra koncentrálunk, a következő hat vagy hét mérkőzésre. Egyelőre mindenki a holnapi meccsre összpontosít”.

Célok
„Az a kulcs, hogy a lehető legtöbb pontot szerezzük. Négy csapat harcol a spanyol bajnoki címért, és ez a szezon végéig így is marad”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend