Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-05-06 08:59 e.gergo realmadrid.com
Casemiro: „A Chelsea jobb volt, jár nekik a gratuláció” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Elődöntő, második mérkőzés 2021 MÁJ 05 (szerda) 21:00 Stamford Bridge 2-0

A Chelsea elleni kiesés után a játékosok közül Casemiro, Thibaut Courtois és Vinicius Jr. is értékelték az este történéseit.

Casemiro

„Az első huszonöt percben jobbak voltunk, és Karimnak is volt pár helyzete. Aztán a Chelsea-nek volt több lehetősége, és jobban is játszottak. Nem kereshetünk kifogásokat, innen már nincs visszaút és nem sajnáltathatjuk magunkat. A bajnokságra kell fókuszálnunk. A hétvégén a Sevilla ellen játszunk. A mai egy jó lehetőség volt arra, hogy bejussunk a döntőbe, de a Chelsea jobb volt, jár nekik a gratuláció”.

Csalódottság
„A következő mérkőzésünkre kell gondolnunk. Csalódott a csapat, mert remek eredmény lett volna bejutni a döntőbe egy ilyen év után, ami során itt volt a COVID, a sok sérülés, és hogy szurkolók nélkül kell játszanunk. De igyekeztünk kihozni magunkból a legjobbat. Minden mérkőzés nehéz, ma pedig láthattuk, hogy milyen nehéz is megnyerni a Bajnokok Ligáját”.

Ramos
„Jól teljesített. Ő a kapitányunk és a vezérünk a pályán. Nagyon fontos játékos számunkra, és folyamatosan keményen dolgozik, mint az összes fontos játékos itt”.

Courtois

„Az első félidőben jobban irányítottuk a labdát, de nem alakítottunk ki elég helyzetet. Karim próbálkozásával volt egy jó helyzetünk, de a kapus nagyot védett. Aztán a Chelsea-nek összejött a meccs első gólja. A második félidőben is próbáltunk gólt szerezni, de nagyon jól védekeztek és a kontrákkal ártani tudtak nekünk”.

„Nehéz ezt elfogadni, de folytatnunk kell a munkát, mert a fociban néha vereségekkel kell szembenézned. Most pihennünk kell a vasárnapi, Sevilla elleni meccs előtt. Próbáltunk ma támadni és problémát okozni az ellenfélnek, de nagyon gyorsak voltak a kontrákkal”.

Mi hiányzott?
„A Bajnokok Ligája nem könnyű. Néha erősebb csapattal kell szembenézned, mint nekünk ma, ilyenkor pedig nem sokat tudsz tenni. Jövőre is harcolni fogunk, hogy ott lehessünk a döntőben, de nagy csapatok szerepelnek itt, és nem mindig sikerülhet a döntőbe jutás. EZ lett volna az álmunk, de a Chelsea jobb volt nálunk”.

Vinicius Jr.

„Egy jó csapat volt az ellenfelünk, akik remek focit játszottak. Minden tőlünk telhetőt megpróbáltunk. Most harcolnunk kell a bajnoki címért. Kemény dolog, hogy nem sikerült most nyernünk, de négy nagyon fontos bajnoki meccs vár még ránk, és meg fogjuk próbálni megnyerni a bajnokságot. Normális, ha egy csapat, ami az elmúlt években ennyi mindent nyert, időnként veszít. De továbbra is keményen fogunk dolgozni, hogy nagy dolgokat nyerhessünk a szurkolóinknak. Összpontosítanunk kell”.

Új poszt
„Új poszton játszottam ma este, de az edző elmagyarázott mindent, amit tennem kell. Még ha nem is sikerült bármi túl jót adnom a csapatnak, tovább kell dolgoznom, hogy megnyerhessük a bajnokságot”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend