Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-05-10 14:26 ___Samy___ managingmadrid.com
Butrageño: „Ugyanaz történt a túloldalon is, az ítélet mégis különböző volt” Nyilatkozatok

A Real Madrid – Sevilla mérkőzés után Emilio Butrageño is a riporterek rendelkezésére állt, és ő is elmondta a véleményét a látottakról.

Butrageño a Movistar+-nak adott interjút közvetlen a lefújást követően. A játékvezető büntetőt mutatott a Real Madridnak, azonban a VAR gyakorlatilag az ellentétére változtatta az ítéletet. Úgy tűnt pedig, hogy Militao a labdát sem látta felugrása után, a játékvezetőt azonban ez nem érdekelte.

„Nincs szerencsénk ezekben a helyzetekben. Ugyanaz történt a túloldalon is, de sajnos ma is ellenünk született döntés. Ez egy döntő fontosságú ítélet volt pedig, mert ha ők nem kapnak büntetőt, akkor mi jöhettünk volna azzal. Hasonló esetek történtek már velünk az idény során, ahol tizenegyest lőhettünk volna, de az ítélet mégis más volt. Egy kissé aggódunk.”

Az egész interjú erről a történetről szól, és ezzel kapcsolatban megosztott még egy néhány gondolatot.

„Más kontextusba kell helyeznünk a mérkőzést, hogy mégis mit jelentett a számunkra. Gyakorlatilag a kezünkben volt a mérkőzés alakulása, miután egyenlítettünk és Benzema kiharcolta a büntetőt. Militao nem látta a labdát, ez nyilvánvaló. Továbbá nem volt egyetlen sevillai játékos sem, aki lőhetett volna, egyből Miguel Gutierrezhez került a labda, aki tisztázni tudott. Ez nem volt egy egyértelmű gólhelyzet. Döntő fontosságú ítélet volt, ami nagyban befolyásolhatja a bajnoki cím sorsát. Ezért mondjuk azt, hogy ugyanaz történt a túloldalon is. Ugyanakkor szerencsések sem voltunk.”

Butragueño azt is elmondta, hogy a Real Madrid nem fog a panasz lehetőségével élni és inkább felkészülnek a maradék három mérkőzésre.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend