Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-05-11 15:06 ___Samy___ as.com
A Real Madrid érdeklődik a Spurs védője, Serge Aurier iránt Átigazolási hírek

A 28 éves védő jövőre ingyen távozhatna a Tottenham csapatától a lejáró szerződés miatt, és a Footmercato szerint a Real Madrid lecsapna rá idén nyáron.

Serge Aurier új csapatot keres. A Tottenham jobbhátvédjének szerződése 2022-ben lejár, és fontolgatja a jövőjét a londoni csapatnál. Az elefántcsontparti játékos 2017-ben érkezett a Tottenhamhez a PSG-től, és úgy tűnik, hogy a Londonban töltött ideje a végéhez közeledik. A csapatnak már nincs esélye kvalifikálnia magát a Bajnokok Ligájába, és azt sem tudni, hogy ki lesz az új edző, az számítani fog-e rá, illetve az olyan sztárjátékosok, mint Harry Kane, mikor távoznak a csapattól. A Footmercato szerint ezért Aurier a jövőjén gondolkozik, ami könnyen lehet, hogy másik országban lesz.

Az említett forrás azt is elmondja, hogy a játékos képviselete az elmúlt hetekben a PSG vezetőségével is egyeztetett egy lehetséges visszatérésről. Ennek az egyik fő oka Mauricio Pochettino, aki két évig az edzője volt a Tottenhamnél. A franciák szerint a védő piaci ára 12 millió euró körül mozog.

Azonban a Footmercato szerint a Real Madrid is feltűnt a színen, és vele szeretnék megerősíteni a védelem jobb oldalát. A 12 millió eurós vételár minden bizonnyal beleférne Perezék büdzséjébe, de ők jelenleg azt várják jobban, hogy az idény véget érjen.

Aurier már a hírek szerint beszélt is Raphael Varane-al, akikkel még annak idején csapattársak voltak a Lens-nél. Információkat gyűjtött tőle a csapatról, a városról, különösképpen, hogy a francia középhátvéd már fél lábbal kint van a klubból. A jobb bekk nyitott az átigazolást illetően és a madridi edzői stáb is szívesen venne egy olyan játékost, aki könnyen alkalmazkodik a 4 és az 5 védős rendszerhez is.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend