Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-05-14 09:17 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Szerintem megérdemeltük a győzelmet” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 36. forduló 2021 MÁJ 13 (csütörtök) 22:00 Nuevo Los Cármenes 1-4

A Granada legyőzése után Zinedine Zidane így értékelte az esti mérkőzés eseményeit:

„Nem csak a gólokról szól a dolog, nagyon jól játszottunk és a védekezésünk is nagyon jó volt. Igazán jól kezdtük a meccset, összetett teljesítményt nyújtottunk. Azért mondom ezt, mert 1-2-nél nem hagytuk, hogy visszaessen az intenzitás, hanem gyorsan újra gólt szereztünk, és ez megmutatja, kik is vagyunk. Thibaut bemutatott két vagy három védést, ahogy mostanában mindig. Jó győzelmet szereztünk egy jó csapat ellen, egy nehéz helyszínen. A Granada fantasztikus évet tudhat maga mögött”.

„Folytatni fogjuk a munkát, két mérkőzésünk van még hátra, és küzdeni fogunk a végsőkig, az utolsó percig beleadunk mindent. Marcin kapott egy rúgást, remélem semmi komoly, de érzett valami fájdalmat. A játékvezetők vannak ott a pályán és nem én, ők irányítanak és mindig igyekeznek ők is a lehető legjobbat nyújtani. A pályán megesnek dolgok, de utólag már nem tudunk változtatni semmin”.

Miguel teljesítménye
„Miguel lehetőséget kapott ma, mert Marcelo és Ferland nem voltak bevethetők. Ő is közénk tartozik, és nagyon jól teljesített, örülök neki és örülök a csapatnak. Mindent bele fogunk adni a szezon utolsó labdaérintéséig. Bele fogunk adni mindent, ma is ezt tettük és láthattuk, hogy mi történt”.

Marcelo
„Egy sérülés miatt nem tudott játszani, nem akartunk kockázatot vállalni. A sérülés miatt nem utazott velünk, ennyi az egész. Ma az egész csapat nagyon jó teljesítményt nyújtott, beleértve Marvin-t és Miguel-t. Erősek voltunk már az elejétől kezdve. Szerintem megérdemeltük a győzelmet”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend