Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-05-15 15:42 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Mindent beleadok a munkám során, de eljöhet egy olyan pillanat, amikor változásra van szükség” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 37. forduló 2021 MÁJ 16 (vasárnap) 18:30 Nuevo San Mamés 0-1

A spanyol bajnokság 37. fordulójában a Real Madrid az Athletic Bilbao otthonába látogat. Zidane mérkőzés előtti sajtótájékoztatója:

„Nagyon büszke vagyok a keretemre. Mindaz után, amin keresztül mentünk, nem adtuk fel és folytattuk a munkát, és arra összpontosítottunk, hogy a szezon végén képesek lehetünk majd nyerni valamit. A játékosaim minden tőlük telhetőt beleadtak és beleadnak a mai napig, és edzői szemmel nézve nincs is ennél jobb dolog”.

„Minden évben büszkévé tesznek, mert mindig versenyezni akarnak a játékosok, és élvezik a játékot és az edzéseket. Sok problémánk volt idén, sérülések és más furcsa dolgok… A csapat kitartóan dolgozott tovább, és igyekeztünk helyesen végezni a dolgunkat. Talán ezért vagyok idén még büszkébb a csapatra, mint eddig bármikor. Elégedett vagyok a teljesítményükkel”.

Bilbao
„Erősen akarjuk majd kezdeni a meccset, és versenyezni akarunk kilencven percen át, csak úgy, mint ahogy tettük a legutóbbi fordulóban is. Az kell hogy foglalkoztasson minket, amire hatással tudunk lenni, ez pedig a saját meccsünk holnap. Másra nincs hatásunk. Meg akarjuk szerezni a három pontot. Egy nagyon jó ellenféllel nézünk majd szembe, akik nagyon jól teljesítenek. Mindent bele fogunk adni”.

Öltöző
„Teljes és kölcsönös tisztelet jellemez minket az öltözőben. Magam is voltam játékos, és számomra ők a legfontosabbak. Jól kell érezniük magukat a munkakörnyezetükben, ha azt akarjuk, hogy teljesíteni tudjanak. Szeretnénk jó dolgokat tenni, és tudjuk, hogy ez a világ legjobb klubja. Mindenki kiveszi a részét a közös munkából a klub érdekében, és ezt soha nem vehetik el tőlünk”.

Marcelo
„Velünk lesz holnap. Nem érez semmi kellemetlenséget, így velünk tud majd lenni”.

19 éve már a Glasgow-ban szerzett góljának
„Igen, már húsz éve itt vagyok, és mit is mondhatnék… Hálás vagyok a klubnak, hogy annak idején leigazoltak engem, mert nagyon jó közös történelmünk lett”.

Ha a feltöltő ezt elérhetővé tette, a HD felbontásért kattints a videó beállításaira.

A mellőzött játékosok frusztrációja
„Ez mindig így lesz, és tökéletesen megértem az ő nézőpontjukat, hiszen a játékosok játszani szeretnének. Tisztelem az összes játékost, mert ők azok, akik dolgoznak és harcolnak a pályán. De huszonöt játékost kell menedzselnem. Mindenki hasznos, és ők is tudják, hogy fontos szerepük lesz a szezon során. Mindenki kiveszi a részét. Nekem kell kiválasztanom a kezdőcsapatot, ez a munkám. Ez az edzői munka hálátlan része”.

Saját jövője
„Minden nap izgatott vagyok, mert azt nem tudhatom előre, hogy mi lesz majd például három év múlva. Kiélvezek minden pillanatot. Szeretem a mindennapos munkát, és mindig izgalommal tölt el, amikor látom a csapatot edzeni, és amikor jönnek a meccsek. Szerencsés vagyok, és kihasználok minden pillanatot, ami megadatik itt nekem. Bármi megtörténhet, mert ez a Real Madrid, de a mindennapi munkán kívül nem tekintek sem a jövőbe, sem pedig a múltba. A jelent látom csak”.

„Mindent beleadok a munkám során. Aztán eljöhet egy olyan pillanat, amikor változásra van szükség mindenki érdekében, nem csak saját magam miatt. Ha megnézitek a korábbi alkalmakat, mikor elmentem a csapattól, azt gondolhatjátok, hogy azért tettem, mert nem akartam felelősséget vállalni, vagy mert nehéz lett a helyzet. De nem azért megyek el soha, mert az a könnyű út, hanem azért, mert időnként erre van szüksége mindenkinek. Nem tudhatjuk, hogy mi lesz majd két-három év múlva”.

Bajnoki hajrá
„Nagyon jó formában érkeztünk ide, a csütörtöki győzelem nagyszerű meccs volt támadásban és védekezésben egyaránt, és egy ilyen meccs után úgy gondolom, hogy készen állunk az utolsó két fordulóra. Mindent bele fogunk adni, efelől semmi kétségem, ezért is vagyok büszke a játékosaimra. Nem a saját kezünkben van a sorsunk, de tudjuk, hogy képesek vagyunk rá. Mindent beleadunk majd az utolsó két meccsen”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend