Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-05-18 14:38 ___Samy___ marca.com
Miguel Gutierrez mindenkit lenyűgözött a Real Madridnál Egyéb hírek

Kétszer volt kezdő, mindkétszer nyert a csapat. Talán nem meglepő, hogy a klub berkein belül mindenki meglepődött a Castilla védőjének teljesítményén.

A 19 éves játékos két nem akármilyen mérkőzésen került be a felnőtt csapat kezdőjébe, hiszen élet-halál harcot vívnak a bajnokságban az Atletico Madriddal, és minden pontvesztés a bajnoki címbe kerülhet. Ezzel nyomással lépett pályára kezdőként Miguel, aki kiválóan hozta le a mérkőzést a Granada és a Bilbao ellen is.

A balhátvéd tökéletesen megmutatta ezen a két találkozón, hogy Zidane miért játszatja őt Marcelo helyett annak ellenére, hogy az ilyen mérkőzéseken a brazil rutinja bizony sokat számíthat.

A képernyőn gyakran volt az látható, hogy Zidane tapssal fogadta a fiatalember félelmet nem ismerő játékát, Gutierrez tehát egyértelműen kiérdemelte mindenki tiszteletét a Real Madridnál.

A madridi születésű játékos gyakran használja a sebességét a labdával, jól játssza meg a játékszert nehéz helyzetekben is, illetve mutatja magát a csapattársainak, akik habozás nélkül ki is használják ezt minden adandó alkalommal.

Miguel hatása

Gutierreznek nem csak a játékát láthatjuk a pályán, hanem a személyiségét is. Kommunikál a csapattársaival a pályán és nem fél szólni Viníciusnak vagy Rodrygónak, hogy keményebben védekezzenek.

Marcelót látni a San Mamés kispadján mindent elmond arról, hogy milyen hatást gyakorol a csapatra a fiatal balhátvéd. A kispadról szállt be a Cádiz, az Osasuna és a Sevilla ellen is, így tehát nem érdemtelenül került be a kezdőcsapatba.

Ő mutatkozott be a legkésőbb a felnőtt csapatban a Castilla játékosok közül ebben az idényben Sergio Arribas, Marvin Park, Hugo Duro, Victor Chust és Antonio Blanco után. Közülük talán Miguel teljesítményére figyeltek fel a leginkább. Mivel már szinte egy hónapja a felnőtt csapattal együtt dolgozik és zsinórban két alkalommal volt kezdő, ezért nem kizárt, hogy a játékos Madridban marad, csak most már a felnőttcsapat tagjaként.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend