Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-05-18 14:53 ___Samy___ marca.com
A Real Madrid ajánlatot tett Allegrinek Egyéb hírek

Massimiliano Allegri, Raúl González vagy… Zinedine Zidane. Egyre több bizonytalanság van jelen a Real Madrid kispadja körül, de már csak egy hét, és minden bizonnyal megtudjuk, hogy ki lesz jövőre a Blancók edzője.

Innentől kezdve a dolgoknak gyorsan kell haladniuk a 2021/22-es idény megtervezéséhez. A Real Madrid vezetősége csak arra vár, hogy Zidane hogyan dönt az idény végén. Ha úgy dönt, hogy távozik, akkor Allegri és Raúl a két jelölt a helyére. Az olasz szakember jelenleg csapat nélkül van, de gyors megegyezés kell, hiszen a Juventus és a Napoli is szeretné őt megszerezni.

A La Gazzetta dello Sport szerint Florentino Perez már meg is kereste Allegrit, sőt mi több, egy konkrét ajánlatot is letett elé az asztalra. a Real Madrid ajánlata egy 2 éves szerződés, plusz opció még egy évre, mindez 10 millió eurós fizetéssel.

A láncreakció

A Juventus arra készül, hogy meneszti korábbi játékosát, Andrea Pirlót a kispadról a katasztrofális szezont követően. Így ha Zidane feláll a Real Madrid éléről, úgy a torinóiak őt próbálják majd meg kinevezni Pirlo helyére. Ugyanezen forrás szerint Zidane még nem mondott egyik ajánlatára sem semmit, mivel előbb szeretné, ha a jelenlegi klubja tudná meg a jövőbeni terveit.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend