Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-06-01 14:40 e.gergo marca.comas.com
Ancelotti lehet a befutó a Real Madrid kispadjára Átigazolási hírek

A spanyol MARCA napilap értesülései szerint a Real Madrid kispadján Carlo Ancelotti veheti majd át hamarosan Zidane csapatát.

A Real Madrid igyekszik mihamarabb betölteni a Zidane felmondásával keletkezett űrt, és a hírek szerint Carlo Ancelotti lehetséges érkező pletykából elsőszámú esélyessé nőtte ki magát. Az olasz szakember jelenleg az Everton egyesületét irányítja, ahol 2019 decemberében, négy és fél éves szerződéssel kötelezte el magát. Ancelotti természetesen a Real Madrid vezetőedzőjeként is dolgozott már, személyét senkinek nem kell bemutatni. 2013 és 2015 között megnyerte a csapattal a Copa del Rey trófeát, a FIFA Klubvilágbajnokságot, az Európai Szuperkupát, és hát persze a Bajnokok Ligáját is, amely a klub történelmének sokat várt tizedik BEK/BL serlege volt.

Első madridi évében épp a Real Madrid kispadjáról most felálló Zinedine Zidane volt Ancelotti asszisztense a pálya szélén. A Cadena SER értesülései szerint Ancelotti vezeti az esélyesek listáját Mauricio Pochettino, Antonio Conte és Raúl előtt.

Ancelotti távozása óta eltelt már hat esztendő, de jó szájízzel hagyta itt akkor a csapatot, és madridi körökben is nagyon szeretett figura maradt. Távozása óta edzette a Bayern München, a Napoli és az Everton egyesületét is. A MARCA beszámolója szerint visszatérése Madridba órákon belül bejelentésre kerülhet. A hírek szerint a Real Madrid első számú választása Mauricio Pochettino lett volna, azonban a PSG élére 2021 januárjában kinevezett szakembert a francia egyesület minden bizonnyal meg fogja tartani.

Visszatérése esetén Carlo Ancelottinak már egy egészen más kerettel lesz dolga, mint első madridi pályafutása alatt; az olyanok, mint Modric, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Xabi Alonso vagy Marcelo már vagy nincsenek a csapatban, vagy túlvannak már csúcsformájukon.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend