Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-06-04 11:12 e.gergo youtube.com
VIDEÓ: Carlo Ancelotti első napja a Real Madridnál Multimédia, videók

„Sziasztok madridisták! VIsszatértem! Nagy öröm számomra, hogy újra itt lehetek. Hala Madrid!” – ezekkel a szavakkal köszöntötte Carlo Ancelotti a Real Madrid szurkolóit visszatérésének napján.

Első sajtótájékoztatóján Carlo Ancelotti elmondta, hogy minden nagyon gyorsan történt, néhány nap leforgása alatt lett az Everton vezetőedzőjéből a Real Madrid trénere. Ancelotti elmondta azt is, hogy nagyon boldog a visszatérés miatt, örül ennek a váratlan lehetőségnek és minden energiájával arra fog törekedni, hogy nagy dolgokat érhessen el a csapattal.

Ancelotti az első megkeresést május 29-én, szombaton kapta a Real Madridtól, június elsején pedig még Liverpoolban volt. Sűrű nap várt tehát rá másodikán, amikor megérkezett Madridba. A klub elnökével való találkozás után a Real Madrid trófeatermében is tett egy sétát a két úriember, a szerződés hivatalos aláírása után pedig közös fotók jöttek.

Ha a feltöltő ezt elérhetővé tette, a HD felbontásért kattints a videó beállításaira.

A Real Madridba visszatérő olasz szakember első sajtótájékoztatóját alább olvashatjátok:

Ancelotti: „Sokat jelent számomra, hogy itt lehetek”

Ancelotti első sajtótájékoztatója visszatérése után, egy sűrű nap végén.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend