Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-06-06 12:01 e.gergo realmadrid.com
Ancelotti: „Nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhettem” Nyilatkozatok

Az olasz szakember a RealmadridTV-nek adott interjút szerződésének aláírását követően:

„Nagyon boldog vagyok, hogy újra itt lehetek. Fantasztikus emlékekeim vannak az első itt töltött időszakról, sok sikerünk volt a két év során. Hazajöttem. Nagyon izgatott vagyok, és minden energiámat arra fogom szánni, hogy a csapatot a lehető legnagyobb magasságokig vihessük”.

„Reményt és felelősséget érzek, és a tőlem telhető legjobb módon fogok dolgozni. Tudom, hogy mik a Real Madrid céljai minden évben, és igyekszünk majd elérni mindazzal az energiával és tapasztalattal, amit nyújtani tudok. Nagyon örülök, hogy újra itt lehetek, mert szeretem ezt a klubot. Nagyon boldog vagyok, és nehéz elmagyarázni, hogy mit érzek. A Real Madrid a világ legtekintélyesebb klubja, és nagyon élveztem az itt töltött korábbi két évet. Felejthetetlen emlékekkel lettem gazdagabb”.

Tapasztaltat
„Köszönetet kell mondanom az Evertonnak, mert nagyon boldog voltam az ott töltött két és fél év során. A hangulat pozitív volt, az emberek pedig keményen dolgoztak. Több tapasztalattal tértem most vissza. Nagyon jól ismerem a Real Madridot és a keretet, némelyik játékossal pedig találkoztam már korábban is. Jó lesz ez”.

„Minden nap igyekszik fejlődni az ember. Pozitív tapasztalataim voltak Németországban, Olaszországban és Angliában is. Minden tapasztalat által nő egy kicsit az ember, én pedig most hat évnyi extra tapasztalattal térek vissza. Remélem, ez jót jelent a Real Madrid számára is”.

A keret fiatalítása
„Egy edző önmagában nem képes a győzelemre. A győzelem az edző, a játékosok és a klub közös munkája. Nagyon fontos a tapasztalat, de az ifjúság is fontos, mert sok energiát és szenvedélyt hoznak mindig abba, amit csinálnak. Mikor először voltam itt edző, négy játékos jött fel a Castilla csapatából, és a fiatalok és a tapasztalat kombinációja sok sikert hozott nekünk korábban és most is”.

Felelősség
„Minden játékosomat támogatni akarom, és a lehető legjobbat akarom nyújtani nekik. Minden itt dolgozó embernek felelőssége van, amiért a világ legjobb klubjában vagyunk. Ezt a felelősséget el kell fogadnunk”.

Játékstílus
„Támadó, izgalmas, minőségi és intenzív játékot várnak el tőlünk ebben a klubban. Ez nem változott soha”.

A klub tizedik BEK/BL serlege
„Emlékszem, hogy a La Décima hatalmas siker volt, abban a szezonban nagyon jól voltunk. Minden meccsen nagyon jól játszottunk, aztán nagyon nehéz döntőnk volt az Atlético ellen. Tökéletesen emlékszem az estére a Cibeles-en, hihetetlenül élvezetes volt”.

Szurkolók
„Tudom, hogy a szurkolók a csapattal vannak, és azt szeretném üzenni nekik, hogy nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhettem”.

Supporters
„I know that the fans are together with the team and I want to send them a message that I’m very happy to be back”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend