Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-06-09 09:59 e.gergo managingmadrid.com
Deschamps: Benzema sérülése nem komoly Nemzeti válogatottSérülések, eltiltások

A Real Madrid csatárát egy Bulgária elleni barátságos válogatott mérkőzésen kellett lecserélni sérülés miatt, Benzema a 41. percben hagyta el a pályát, ezzel nagy riadalmat keltve a Real Madrid és a francia válogatott szurkolóiban.

Térdsérülés miatt volt kénytelen idő előtt elhagyni a pályát Karim Benzema egy Bulgária elleni barátságos mérkőzés első felében. A váltogatott edzője, Didier Deschamps a mecs lefújása után röviddel a sajtó rendelkezésére állt, és elmondása szerint a játékos sérülése nem olyan komoly”.

„Elég nagy rúgást kapott, és nem volt szükségünk arra, hogy felesleges kockázatot vállaljunk. Nem izomsérülés volt, és nem is a szalagokkal volt probléma. Nagyszerű orvosaink vannak itt, és azt fogjuk tenni, amit most tennünk kell. Jelenleg nincs probléma a sérülésből, idővel javulni fog Benzema játéka is. Nem nagy dolog. Nem akartunk kockázatot vállalni, és ezért cseréltük le” – mondta Deschamps az egyébként 3-0-ra megnyert mérkőzés után, melyen Griezmann egyszer, a Benzema helyére beállt Giroud pedig kétszer volt eredményes.

Benzema most minden bizonnyal kap néhány nap pihenőt, de ha lehet hinni a híreknek, semmi akadálya nem lesz annak, hogy ott legyen az Európa-bajnokság első francia válogatott meccsén Németország ellen, június 15-én az Allianz Arénában, Münchenben.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend