Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-06-12 09:49 e.gergo managingmadrid.com
Mourinho: Ha Ramos távozik, Benzema lesz a következő csapatkapitány Nyilatkozatok

A Real Madrid korábbi vezetőedzője, José Mourinho nemrégiben a talkSPORT vendége volt, ahol szóba került Karim Benzema akkori és mostani teljesítménye is.

„Benzema egy kisfiú volt a Real Madridban, egy gyerek aki most érkezett a Lyon-ból. Fiatal volt még, amikor a Real Madridba igazolt, és túl sok volt ez neki akkoriban. Csodálatos játékos lett belőle. Ő az a fajta csatár, aki ha nem is lő sok gólt, akkor is csodálatosan játszik a csapatért. Karim egy fantasztikus játékos”.

„Mikor azt mondom, hogy kisfiú volt, úgy értem hogy fiatal volt, nőtlen, nem volt gyereke vagy családi élete. Nagyon stabil és érett lett mára. A focira és a győzelemre gondol, és arra hogy legendává váljon ebben a csapatban, amit már el is ért amúgy”.

„Valószínűleg ő lesz a következő csapatkapitány, ha Ramos távozik. Egy Real Madrid ikon vált belőle. Mikor Cristiano Ronaldo elment a csapattól, mindenki azt hitte, hogy a csapat nagy probléma előtt áll. De aztán amit Karim letett az asztalra… Nem volt semmi gond, mert Karim ott volt és átvette a Blancók támadása felett az irányítást. Szeretem őt, ezt ő is tudja, és remélem, hogy tudtam neki adni valamit az ott töltött időm során. Három évig dolgoztunk együtt, biztos vagyok benne, hogy valamit sikerült átadnom”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend