Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-06-17 14:38 e.gergo realmadrid.com
Sergio Ramos: „Előbb vagy utóbb vissza fogok térni” Nyilatkozatok

Mai búcsúceremóniáján természetesen Sergio Ramos is nyilatkozott röviden, mielőtt a sajtó rendelkezésére állt volna egy mélyebb interjú erejéig.

„Szüleim és testvéreim támogattak akkor, amikor tizenkilenc évesen csatlakoztam a klubhoz. Még csak egy kölyök voltam, és hála Istennek ma már csodálatos családom van, feleségem és négy gyermekem. Szerencsésnek tartom magam, amiért elmondhatom magamról, hogy egységes és támogató családom volt akik mindig ott voltak mellettem akkor is, amikor ide érkeztem, és most is, amikor távozok”.

„Erre soha nem tudja felkészíteni magát az ember, de eljött az idő, hogy búcsúzzak a Real Madridtól. Szeretném mindenkinek megköszönni a támogatást és tiszteletet, amit kaptam itt a klubtól, az elnöktől és a teljes stábtól, edzőktől, akikre szinte családként tekintek. Lehetetlen nem elérzékenyülni, mert sok éven át voltam itt”.

„Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak is, akik támogattak engem, mióta csatlakoztam a csapathoz. Jobb szerettem volna a stadionban elbúcsúzni tőlük. A Real Madrid örökké a szívemben lesz. Egy egyedülálló és csodálatos fejezet ér most véget, és nem hiszem, hogy bárhol is megtapasztalhatok majd akár hasonlót is. Nem búcsú ez, inkább egy viszont látásra, mert előbb vagy utóbb vissza fogok térni”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend