Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-07-12 18:47 ___Samy___ managingmadrid.com
Varane 12 millió eurós fizetést szeretne Átigazolási hírek

A Real Madrid francia védője, Raphael Varane visszautasította a klub megkeresését, és nem hajlandó meghosszabbítani a jövőre lejáró szerződését. Perezéknek így az eladás mellett kell dönteniük, hacsak nem adják meg a francia játékos által kért fizetést.

Varane abban az esetben írna alá egy újabb szerződést, ha az ő fizetése is 12 millió euró lenne, írja az ABC. Ennyit keresett eddig Sergio Ramos és ennyit fog az újonnan érkező David Alaba. Ezzel szemben a klub vezetése 7 millió eurót ajánlott.

A játékos úgy véli, hogy ezen a szinten szinte az összes középhátvéd többet keres, mint ő, mindezt annak ellenére, hogy évek óta bizonyít és kirobbanthatatlan a Real Madrid védelméből.

Ha a két fél nem jut egyezségre, a madridiak el fogják őt adni, és legalább 50 millió eurót kell érte letenni az asztalra. A Manchester United idáig a legnagyobb kérő, akik 40-45 millió eurót adnának érte, azonban ha a klub nem növeli az ajánlatát, Varane jövőre is a Rea Madrid játékosa lesz.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend