Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-07-30 18:16 e.gergo realmadrid.com
Hivatalos: Carvajal 2025-ig a Real Madrid játékosa Hivatalos bejelentés

A Real Madrid hivatalos közleményben tájékoztatta követőit, hogy Dani Carvajal megegyezett a klubbal szerződéshosszabbítása kapcsán, és 2025-ig szóló kontraktust írt alá a csapattal.

Dani Carvajal a Real Madrid edzőközpontjában írta alá új szerződését Florentino Pérez klubelnök társaságában. A ceremónia után egy közös fotó erejéig is pózoltak a felek egy Carvajal nevével, valamint a 2025-ös számmal ellátott emlékmezzel a kezükben.

A szélső védő 2002-ben csatlakozott a Real Madridhoz, a klub első számú csapatában kilencedik szezonját fogja most kezdeni a játékos. Carvajal annak idején az utánpótlást képviselve jelen volt a Real Madrid új edzőközpontjának alapkő-letételénél is Alfredo Di Stféano társaságában. Dani Carvajal 10 évesen csatlakozott a Real Madrid utánpótlás divíziójához, és az összes korosztályt kijárva később két fantasztikus szezont tudhatott magáénak a Castilla keretében, amikor a csapat fel is jutott a spanyol másodosztályú bajnokságba.

Egy év Leverkusenben töltött idő után kiharcolta helyét a Real Madrid első csapatában, ahol 2013 augusztusában, egy Betis elleni hazai mérkőzésen mutatkozott be, azóta összesen 294 tétmérkőzésen lépett pályára a csapattal, és tizenhat trófeát nyert a Real Madrid színeiben. Trófeagyűjteményében ott van négy Bajnokok Ligája serleg, négy klubvilágbajnoki cím, három Európai Szuperkupa, két bajnoki cím, egy Copa del Rey és két Spanyol Szuperkupa.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend