Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-07-31 13:33 e.gergo instagram.comyoutube.com
Így búcsúzott Varane a Real Madridtól Multimédia, videókNyilatkozatok

A Manchester United csapatához igazoló Raphael Varane ezekkel a sorokkal búcsúzott a Real Madrid szurkolóitól hivatalos Instagram profilján keresztül üzenve:

„Az utóbbi pár nap tele volt olyan érzelmekkel és érzésekkel, amiket most szeretnék megosztani mindenkivel. Tíz csodálatos és hihetetlen évet töltöttem a Real Madridban, egy klubban aminek mindig helye lesz a szívemben, és most eljött a búcsú ideje”.

„2011-es érkezésem óta túlszárnyaltam minden korábbi elképzelésemet, és olyan dolgokat értem el, amiről soha nem is álmodhattam korábban. Szeretném megköszönni az értem tett dolgokat az összes edzőnek és mindenkinek, akivel együtt dolgozhattam a klubban”.

Ha a feltöltő ezt elérhetővé tette, a HD felbontásért kattints a videó beállításaira.

„A madridistáknak is nagyon hálás vagyok, akik mindig elárasztottak szeretetükkel, és akiknek a magas elvárásai mindig hajtottak engem afelé, hogy a legjobb formámat byújtsam és harcoljak minden sikerért”.

„Megtisztelve érzem magam, hogy a világ legjobb játékosaival osztozhattam az öltözőn. Számtalan győzelmünk volt, amiket soha nem felejtek el, különösen a „La Decima”-t. Tudom, hogy nagy kiváltság volt átélni az ilyen és ehhez hasonéó pillanatokat a csapattal”.

„Végül, de nem utolsó sorban szeretnék köszönetet mondani minden spanyolnak és különösen Madrid városának, ahol a két gyermekem született. Ez az ország mindig különleges marad számomra”.

„Hihetetlen kaland volt ez, minden tekintetben. Azzal az érzéssel távozok most, hogy mindent beleadtam itt, és a közös történetünkön semmit nem fogok változtatni”.

„És most kezdődik egy új fejezet…”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend