Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-08-01 13:45 ___Samy___ managingmadrid.com
Varane búcsúlevele Egyéb hírek

A Real Madrid korábbi játékosa, Raphael Varane a közösségi médiában búcsúzott el a klubtól és a szurkolóitól. A levelet alább olvashatjátok.

„Az elmúlt napok tele voltak érzésekkel és érzelmekkel, amiket most szeretnék veletek megosztani. A Real Madridnál eltöltött 10 csodálatos és hihetetlen év után – egy olyan klubnál, amelyet mindig a szívemben fogok hordozni – eljött a búcsú napja.

A 2011-es érkezésem óta együtt minden várakozást felülmúltunk és olyan dolgokat értem el, amikről még csak nem is álmodtam. Szeretném megköszönni minden edzőmnek és a klub minden jelenlegi és korábbi alkalmazottjának, amit értem tettek.

Nagyon hálás vagyok ugyanakkor a Real Madrid szurkolóinak is, akik mindig nagy szeretetet mutattak felém és a magas elvárásaikkal arra sarkalltak, hogy a legjobb formámat nyújtsam és, hogy minden sikerért megküzdjek.

Az a megtiszteltetés ért, hogy a világ legjobb játékosaival oszthattam meg az öltözőt. Számtalan győzelem, amiket soha nem feledek, főleg a Tizediket. Rájöttem, hogy nagy megtiszteltetés volt, hogy ilyen különleges pillanatokat élhettem át.

Végül, szeretném megköszönni minden embernek Spanyolországban, különösen Madrid városának, ahol a két gyermekem született. Ez az ország mindig különleges lesz a számomra.

Ez egy hihetetlen utazás volt, minden tekintetben. Azzal az érzéssel távozom, hogy mindent beleadtam, és egyetlen dolgot sem változtatnék meg a történetünkben.

Egy új fejezet kezdődik…”

Minden jót kívánunk, Varane!

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend