Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-08-01 14:09 ___Samy___ marca.com
Casemiro örökölheti az 5-ös számot Egyéb hírek

A Real Madrid kerete még korántsem tekinthető véglegesnek, mivel Varane távozását követően is még 27 játékos van a keretben. A klub tehát még fog eladásokat eszközölni, hogy meglegyen a végleges, 25 fős játékoskeret.

A számozások sincsenek még lefixálva, mivel Jesus Vallejo, Dani Ceballos, Martin Ödegaard, Gareth Bale, Luka Jovic és Take Kubo egyaránt kölcsönből visszatérő játékosok.

Sergio Ramos 4-es számát David Alaba kapta meg, míg Varane 5-ös számú mezét a hírek szerint Casemiro veszi át. A brazil középpályásnak Ramos és Varane távozása után tehát még nagyobb felelősséget kell vállalnia, amit minden bizonnyal meg is fog tenni. Varane előtt egyébként olyan játékosok viselték az 5-ös számú mezt, mint például Zinedine Zidane vagy Fernando Redondo.

A másik kérdés az a 11-es szám sorsa, amit Bale a tavalyi kölcsönszerződés miatt elveszített, és Marco Asensio kapta meg. A 16-os, a 18-as, a 21-es és feltételezhetően a 14-es számok válnak szabaddá, tehát ezek közül választhat a walesi játékos, már ha Asensio nem adja neki vissza a 11-est.

Azonban, ha Ödegaard ismét megkapja a 21-es, Jovic pedig a 18-ast, akkor Bale számára már csak a 14-es és a 16-os számú mezek maradnak majd.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend