Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-08-02 18:05 ___Samy___ marca.com
Ancelotti támogatja Viníciust Egyéb hírek

Vinícius Junior egyike azon játékosoknak, akik érinthetetlenek a Real Madridnál. Carlo Ancelotti köré szeretné építeni a csapatot.

A klub nemrégiben kijelentette, hogy minden ajánlatot meghallgatnak azokért a játékosokért, akik jövője még nem tisztázott és akik nem szeretnének a Real Madridban játszani. A fiatal brazil szélső jövője egyértelműen a spanyol fővárosban van, mind a vezetőség, mind Carlo Ancelotti szerint. Perezék úgy vélik, hogy Víncius – akinek ez lesz a negyedik idénye a csapatnál – most már készen áll arra, hogy kulcsjátékosa legyen a Real Madridnak.

Ancelotti edzői stílusa segíthet

Az olasz szakember szerint ő képes konzisztensen jó formát kihozni a szélsőből, akinek az elmúlt idényben is egyaránt voltak jó és rossz időszakai is. Annak ellenére, hogy Zinedine Zidane rotálta a csapatát rendesen, Vinícius 49 mérkőzéssel fejezte be az idényt. A szezon vége felé egész jó formában futballozott, azonban összesen csak 6 gól és 6 gólpassz került a neve mellé. Ezen számok növelése lesz Carlo Ancelotti egyik legnagyobb feladata.

Ha a brazil játékos az átigazolási piacra került volna, biztosan nem lett volna hiánya kérőkben, és szép summát hozott volna a konyhára, azonban a vezetőség soha nem gondolkodott az ő eladásában. A PSG volt az egyik legnagyobb érdeklődője, amit akár fel is használhattak volna Kylian Mbappé megszerzésére. Mivel a klub nem ezt az utat választotta, ez jól mutatja, hogy a Real Madrid mennyire értékeli és bízik Viníciusban.

A párizsi klubon kívül még angol csapatok is érdeklődtek a szélső felől, de a brazil játékos még legalább egy évet biztosan a spanyol fővárosban tölt majd.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend