Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-08-03 13:54 ___Samy___ managingmadrid.com
Ödegaard nem biztos a maradásban Átigazolási hírek

Az AS információi szerint a norvég középpályás attól fél, hogy a következő idényben is a Modric-Kroos-Casemiro középpálya lesz a kezdő, neki pedig nem jut majd elég játékidő.

Martin Ödegaard még mindig nem tudja, hogy hol kellene futballoznia a következő idényben. A középpályás fix kezdő szeretne lenni az európai futball krémjében, ami pedig nem biztos, hogy létrejönnie Casemiro, Modric és Kroos miatt.

Ugyanakkor az is körvonalazódni látszik, hogy Ancelotti mit szeretne játszani a csapatával. A Rangers ellen is a 4-3-3-as felállást választotta az olasz edző, ami nem épp a legideálisabb Ödegaard számára, lévén, hogy ő a 10-es poszton érzi magát otthonosan. Még a jobb oldalon tudna játszani, de ez valótlannak tűnik a szélsők számából ítélve.

A vezetőség és Ancelotti azt szeretné, hogy maradjon és küzdjön meg a helyéért a norvég középpályás, azonban Ödegaard a tavalyi idényben nagy bizalmat tapasztalt az Arsenalnál Mikel Arteta edzőtől, aki 10-esként játszatta őt leginkább.

Ha a norvég újfent távozna, akkor egy újabb kölcsönszerződés teljességgel kizárt; csakis végleg engednék el őt Madridból, és legalább 50 millió eurót kell érte letenni az asztalra.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend